22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αρχισαν οι προτάσεις παικτών στον Ολυμπιακό

 

Η χρονιά ουσιαστικά πάει στράφι για τον Κίμ Τιλί (κακά τα ψέμματα, παίκτης που λείπει τόσους μήνες από σοβαρό τραυματισμό δύσκολα μπορεί να επανέλθει μέσα σε ενάμιση δύο μήνες στην κατάσταση που ήταν αρχικά) με τον Ολυμπιακό να χάνει πολλά, ιδιαίτερα στην άμυνα από τον Γάλλο.

Στον Ολυμπιακό δεδομένου ότι ο (καθιερωμένος) τραυματισμός στην ομάδα ήρθε πολύ νωρίς κοιτούν και για την περίπτωση να αποκτήσουν αντικαταστάτη, από τη στιγμή μάλιστα που τη Δευτέρα ολοκληρώνεται η προθεσμία για τις ομάδες του ΝΒΑ να ολοκληρώσουν το ροστερ τους,  Ηδη μάλιστα κάποιοι "κομμένοι" έχουν φτάσει μέχρι το λιμάνι ως ενημέρωση και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Τα πρώτα ονόματα είναι Αντονι Μπένετ, που πέρυσι έπαιξε στους Μπρούκλιν Νέτς αλλά και στην Φενέρμπαχτσε για 10 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Πάντως κόπηκε από τους Φίνιξ Σάνς στους οποίους είχε ενταχθεί.

Ο άλλος παίκτης είναι ο Ντάμιαν Ρούντεζ, που κόπηκε από τους Ορλάντο Μάτζικ με τον Κροάτη φόργουορντ να παίζει από το 2014 στο ΝΒΑ αλλά να μην έχει αφήσει ουσιαστικά το στίγμα του.

Κατά την προσφιλή τους συνήθεια πάντως στον Ολυμπιακό θα εξετάσουν προσεκτικά τις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά δεν θα πάρουν παίκτη απλά για να πάρουν. Από την άλλη πλευρά είναι η ευκαιρία τόσο του Δημήτρη Αγραβάνη όσο και του Ιωάννη Παπαπέτρου να βγουν μπροστά και να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

 

Photo Credit: Eurokinissi

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ