22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αρμάνι… μοντέλο, Βενέτσια προβληματική

Η Αρμάνι Μιλάνο μοιάζει ασταμάτητη στην Ιταλία, με την «κατοστάρα» στην έδρα της Καντού να επιβεβαιώνει την κυριαρχία της, ενώ η Βενέτσια ηττήθηκε εντός έδρας από τη Βαρέζε και προβλημάτισε εν όψει ΠΑΟΚ.

Δεν... κόβεται με τίποτα ο δρόμος της Αρμάνι Μιλάνο προς τον τίτλο, με την πρωταθλήτρια να περνά άνετα από την έδρα της Καντού, με 101-74. Το ντέρμπι έγινε... περίπατος για τους παίκτες του Σιμόνε Πιανιτζιάνι, με το σκορ να βρίσκεται στο 52-64 στο τέλος της τρίτης περιόδου και τότε να χάνονται, με ένα επιμέρους 22-37 που εντυπωσιάζει και κορυφαίο τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας με 20 πόντους. Για τους γηπεδούχους, ο Φρανκ Γκάινες είχε 16 πόντους και ο Ίκε Ουντάνο double double 14 πόντων και 12 ριμπάουντ.

Απόδραση από τη Βενετία πραγματοποίησε η Βαρέζε, που κέρδισε με 66-61 τη Βενέτσια, με την πρωταθλήτρια του 2017 να δείχνει άσχημα σημάδια, πριν από το ματς της Τετάρτης (12/12) με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για το BCL. Μετά το 26-13 του πρώτου δεκαλέπτου, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και το έφεραν στα μέτρα τους στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αλέκσα Αβράμοβιτς να σκοράρει 16 πόντους και τον Τάιλερ Κέιν να κερδίζει... ίδιο αριθμό ριμπάουντ, δίπλα στους 7 πόντους του. Οι 14 πόντοι του άλλοτε «πράσινου» Μάικ Μπράμος δεν έφταναν για τη Βενέτσια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ