27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Αρμάνι Μιλάνο: Άγνωστη λέξη η επιτυχία (vids)

Το Basketa.gr παρουσιάζει την Αρμάνι Μιλάνο που συνεχίζει να επενδύει χρήματα χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Ριζική αλλαγή για μία ακόμα χρονιά στο ρόστερ των Ιταλών, μετά την τραγική περσινή σεζόν στην οποία δεν κατέκτησαν ούτε το εγχώριο πρωτάθλημα. Ο Γιάσμιν Ρέπεσα δικαιολογημένα αποτέλεσε παρελθόν και στη θέση του προσλήφθηκε ο Σιμονέ Πιανιτζιάνι. Ο Ιταλός προπονητής θέλησε να δημιουργήσει ένα ρόστερ αντίστοιχο μ’ εκείνο που είχε στη Σιένα, όταν την είχε οδηγήσει σε Φάιναλ Φορ. Παρ’ όλα αυτά το... πείραμα δεν πέτυχε. Η Αρμάνι μετράει όλες κι όλες τέσσερις νίκες, χωρίς καμία από αυτές να είναι επί κάποιου κορυφαίου αντιπάλου. Μοιραία μοιράζεται την 13η θέση με την επίσης απογοητευτική Μπαρτσελόνα.

Τα... highlights

Μόλις ένα «διπλό» έχει κατορθώσει να πανηγυρίσει η Αρμάνι. Αυτό, στο συγκλονιστικό παιχνίδι με τη Βαλένθια στην Ισπανία, όταν «απέδρασε» με 103-98. Σημαντική και η νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά κι αυτή επί της Μπασκόνια στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Σίγουρα πάντως οι Λομβαρδοί δεν έχουν καταφέρει κάτι σημαντικό και αξιοσημείωτο έως τώρα.

Το αστέρι

Ο Τζόρνταν Θίοντορ αποκτήθηκε από την Μπάνβιτ ούτως ώστε να κάνει τη διαφορά και η αλήθεια είναι ότι τα έχει καταφέρει. Είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας με 12,2 πόντους ανά παιχνίδι, αλλά και 4,6 ασίστ. Κορυφαίος «μπόμπερ» ο Άντριου Γκάουντλοκ με 14 πόντους, έχοντας παίξει όμως σε εννιά παιχνίδια λόγω τραυματισμού.

Η εκτίμηση

Στόχος της Αρμάνι σύμφωνα με τον προπονητή της να μην τερματίσει τελευταία όπως συνέβη πέρσι. Αυτό είναι πολύ πιθανό να το καταφέρει, αλλά δύσκολα θα βρεθεί ψηλότερα από την 13η θέση.

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της ομάδας στη φετινή Ευρωλίγκα!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ