27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Αρβανίτης: “Μεγάλη ανάσα τα 500.000 Ευρώ”

Μετά το θόρυβο που έχει ξεσηκώσει η εναλλακτική πρόταση για να βγει ο Άρης από το αδιεξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, ο Λευτέρης Αρβανίτης έκανε κάποιες δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης προσπαθώντας να δώσει κάποιες διευκρινίσεις. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης μίλησε στον Arena FM για

Το τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτή η πρόταση: «Όλοι όσοι ασχολούμαστε με την ΚΑΕ Άρης, κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βρούμε στηρίγματα και βοήθειες από Αρειανούς, είτε είναι γνωστοί, είτε άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Υπήρχε μια καλή συζήτηση με κάποιους ανθρώπους για να διευκολύνουν ταμειακά την ομάδα αυτή την δύσκολη στιγμή που περνάει. Το θέμα βγήκε λίγο παράξενα προς τα έξω και ήθελα να το διευκρινίσω. Οι άνθρωποι είναι πέντε Αρειανοί που ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα για κάποιο χρονικό διάστημα και ζήτησαν κάποιες εγγυήσεις σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων τους. Θα βάλουν από 100.000 ο καθένας. Η πρόταση της ΚΑΕ προς αυτούς είναι να πάρουν ένα ποσοστό μετοχών, αν το θελήσουν και περιμένουμε την απάντηση τους. Δεν είχαμε να προσφέρουμε κάτι άλλο, δεν έχουμε ούτε το τηλεοπτικό, ούτε στάνταρ χορηγίες. Τα 500.000 ευρώ θα είναι μια μεγάλη ανάσα για μας και θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά πράγματα με αυτά τα χρήματα».

Το αν η έλλειψη ρευστότητας θα δημιουργήσει πρόβλημα και στον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό την νέα χρονιά να είμαστε συνεπείς στο μπάτζετ, να μην ξεφύγουμε δηλαδή όπως έγινε πέρυσι. Να μην βασιστούμε σε υποτιθέμενα έσοδα, όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Ο σκοπός είναι να δούμε πως θα ανταπεξέλθει η ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να επέλθει η οικονομική ηρεμία στον σύλλογο».

Την ενημερότητα και τα διαρκείας: «Ότι πήραμε ενημερότητα είναι θετικό, όσο για τα διαρκείας βγήκαν και πωλούνται κανονικά. Πάνε καλά για την ώρα ,είμαστε ευχαριστημένοι».

Το αν είναι αισόδοξος: «Ναι είμαι αισιόδοξος. Η ομάδα θα γίνει και θα είναι αξιοπρεπής, ο προπονητής θα δώσει τα χαρακτηριστικά που θέλει και πιστεύω ότι θα είμαστε καλά, με τα δεδομένα που έχουμε τώρα στα χέρια μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ