22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Απών από το Ευρωμπάσκετ ο Τεόντοσιτς!

Μία ακόμη ηχηρή απουσία έρχεται να προστεθεί στο Ευρωμπάσκετ, καθώς ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν θα συμμετέχει στο μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Όπως ανακοίνωσε η σερβική ομοσπονδία μέσω facebook, υπήρξε από κοινού απόφαση με τους γιατρούς των Κλίπερς, που βρέθηκαν στο Βελιγράδι για να εξετάσουν τον 30χρονο γκαρντ. Ο Τεόντοσιτς υποφέρει από τραυματισμό στην γάμπα ενώ πρόσφατα υπέστη κι έναν μυϊκό σπασμό. Έτσι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον αρχηγό των "πλάβι".

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας δήλωσε:  «Δυστυχώς, ο τραυματισμό δεν του επιτρέπει να συμμετέχει στο Ευρωμπάσκετ. Αυτή είναι η εκτίμηση τόσο του ιατρικού επιτελείου μας, όσο και των ανθρώπων των Λος Άντζελες Κλίπερς. Πρέπει να υπάρχει μέριμνα για την υγεία των παικτών και έτσι πήραμε μια κοινή απόφαση για να μην παίξει ο Τεόντοσιτς στο Ευρωμπάσκετ. Είναι ένας παίκτης που έχει αφιερώσει χρόνια στην ομάδα και η επιθυμία του να παίξει ήταν πάντα μεγάλη. Δυστυχώς, σε αυτή την κατάσταση, η επιθυμία δεν αρκεί. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό μειονέκτημα για την ομάδα, αλλά θα συνεχίσουμε με τις ίδιες φιλοδοξίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ