30.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Από το ΣΕΦ για τον 4ο τελικό… (vids, pics)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τον 4ο τελικό της stoiximan.gr Basket League. Το τζάμπολ είναι στις 7μ.μ.  και οι "πράσινοι" προηγούνται 2-1 στη σειρά. Με νίκη του, ο Παναθηναϊκός κατακτά τον τίτλο. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν τη νίκη για να μείνουν στο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας τη σειρά 2-2.

Οι δύο ομάδες έφτασαν στο ΣΕΦ πριν από λίγο...

Οι πρώτοι παίκτες των δύο ομάδων έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο παρκέ. Βουγιούκας, Μήτογλου, Λεκαβίτσιους, Τζέιμς, Αντετοκούνμπο, Γκιστ οι πρώτοι... Ο Κάιλ Ουίλτζερ έχει βγει για τα πρώτα σουτάκια από τον Ολυμπιακό.

 

 

Η είδηση βέβαια βρίσκεται στην παρουσία στο παρκέ του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος στον τρίτο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ υπέστη διάστρεμμα.

Στα αποδυτήρια οι παίκτες και των δύο ομάδων. Τελευταίες εντολές, τελευταίες κουβέντες και σε περίπου 10' επιστροφή στο παρκέ για την προθέρμανση. Πολύ άδειο για την ώρα το ΣΕΦ...

Λίγος περισσότερος κόσμος στην εξέδρα και είσοδος των ομάδων για το παιχνίδι

Όρθιο χειροκροτά το γήπεδο την είσοδο της ομάδας πόλο του Ολυμπιακου που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης και θα παρακολουθήσει τον τέταρτο τελικό ως επίσημη προσκεκλημένη της ΚΑΕ.

Στην εξέδρα και μία από τις Ελληνίδες που μας έχουν κάνει ιδιαίτερα περήφανους ξανά και ξανά. Η Κατερίνα Στεφανίδη, πρωταθλήτρια του επί κοντώ, μαζί με τον σύζυγο και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ.

Η παρουσίαση των ομάδων...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ