24.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Από το ΟΑΚΑ μέχρι τη Μαδρίτη

Για μία ακόμα ημέρα οι επιλογές από το μπασκετικό κουπόνι του στοιχήματος είναι αρκετές κι εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στον αγώνα με τον οποίο ανοίγει η αυλαία του δευτέρου γύρου της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά δικαιολογημένα η επικράτησή τους προσφέρεται σε χαμηλές τιμές. Θα προτιμήσουμε το over 155,5 καθώς στα παιχνίδια των δύο ομάδων συνήθως το σκορ είναι υψηλό. «Εμφύλιος» στην Ανδαλουσία με τη Μάλαγα να υποδέχεται τη Βαλένθια για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες. Για το πρωτάθλημα το συγκρότημα του Χοάν Πλάθα νίκησε και θέλει να κάνει το ίδιο και τώρα. Θα ποντάρουμε ότι θα τα καταφέρει. Τέλος, στον μεγάλο αγώνα της Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα, θα επιλέξουμε το «διπλό» καθώς η «ομάδα του Στρατού» θα βρει τον τρόπο να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα εύκολα ή δύσκολα.

Σε αναμέτρηση για το ισπανικό πρωτάθλημα, η Εστουδιάντες θα υποδεχτεί στη Μαδρίτη την Μπανταλόνα. Οι «φοιτητές» είναι το φαβορί και θα τους εμπιστευτούμε. Με τον άσο θα πάμε και στο ματς της Αδριατικής Λίγκας μεταξύ της Παρτιζάν και της Ζαντάρ, καθώς οι Σέρβοι έχουν το προβάδισμα στο γήπεδό τους.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές   over 155,5   1,93

Μάλαγα - Βαλένθια   1    1,60

Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας   2   1,56

Δυάδα

Εστουδιάντες - Μπανταλόνα   1   1,40

Παρτιζάν - Ζαντάρ   1   1,38

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ