19.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Από τη Νέα Σμύρνη μέχρι τη Βιτόρια

Πολλές επιλογές και σήμερα, καθώς διεξάγονται αναμετρήσεις για τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Θα προσπαθήσουμε να πάμε ξανά ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Για τη Stoiximan.gr Basket League, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Κολοσσό Ρόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη «βαριά» ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις. Παρά τις απουσίες τους μπορούν να καλύψουν το χάντικαπ των 23,5 πόντων. Την ίδια ώρα στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος θα παίξει με την ΑΕΚ. Θα επιλέξουμε το over 153,5 καθώς και οι δύο ομάδες δεν φημίζονται για την άμυνα που παίζουν.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Πλήρης δράση και στην Ισπανία. Η Μπιλμπάο θα υποδεχτεί την Μπέτις κι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει, ενώ τον άσο θα επιλέξουμε και στο παιχνίδι της Μπασκόνια με την Γκραν Κανάρια. Με τη δύναμη της έδρας θα πάμε και στον αγώνα της Βαλένθια με την Τενερίφη, ενώ η τετράδα θα κλείσει με το «διπλό» της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο της Μπούργος.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στοStoiximan.gr!

Τέσσερα παιχνίδια ξεχωρίζουν και στο ιταλικό πρωτάθλημα. Η Μπρέσια θα φιλοξενήσει τη Βίρτους Μπολόνια κι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Το ίδιο ισχύει και για το εντός έδρας ματς της Μπρίντιζι με την Πέζαρο. Η Βενέτσια δεν αναμένεται να δυσκολευτεί κόντρα στην Καντού, ενώ τέλος η Σάσαρι μπορεί να φύγει με το «διπλό» από το εκτός έδρας παιχνίδι της με την Κάπο Ντ’ Ορλάντο.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στη Γαλλία, η αντίπαλος της ΑΕΚ στα προημιτελικά του Champions League Στρασμπούρ, θα παίξει μπροστά στο κοινό της με τη Ναντέρ και είναι δικαιολογημένα το φαβορί.

Ντέρμπι της Πόλης στην Τουρκία με τη Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται την Νταρουσάφακα. Το πλεονέκτημα των 10,5 πόντων που έχουν οι γηπεδούχοι κρίνεται υψηλό και θα επιλέξουμε το «διπλό». Τέλος, η Αναντολού Εφές αν είναι σοβαρή θα πάρει τη νίκη κόντρα στη Γεσιλγκιρεσούν και θα την εμπιστευτούμε.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Ολυμπιακός (-23,5) – Κολοσσός Ρόδου   1    1,95

Πανιώνιος – ΑΕΚ   over 153,5  1,87

Τετράδα

Μπιλμπάο – Μπέτις     1     1,40

Μπασκόνια – Γκραν Κανάρια  1   1,26

Βαλένθια – Τενερίφη    1   1,22

Μπούργος – Μπαρτσελόνα     2    1,20

Τετράδα

Μπρέσια – Βίρτους Μπολόνια     1     1,38

Μπρίντιζι – Πέζαρο     1     1,38

Βενέτσια – Καντού   1     1,30

Κάπο Ντ’ Ορλάντο – Σάσαρι    2    1,50

Μονό

Στρασμπούρ – Ναντέρ   1    1,29

Δυάδα

Φενέρμπαχτσε – Νταρουσάφακα (+10,5)    2   1,93

Γεσιλγκιρεσούν – Εφές   2   1,26



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ