25.3 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Από την ΧΑΝΘ στην Αριδαία ο Γεωργάκης (pics)

Η ομάδα της Αριδαίας θα αγωνιστεί στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, και με την πρώτη της μεταγραφική κίνηση ξεκαθάρισε ότι ήρθε για να μείνει...

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Γεωργάκη, ο οποίος την περσινή συμμετοχή είχε ενεργή συμμετοχή στην πορεία της ΧΑΝΘ στην Β' Εθνική.

Ο 26χρονος φόργουορντ είχε 8,2 πόντους και 12 τρίποντα σε 26 αγώνες, και αναμένεται να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Επίσης σε παλιότερη ανακοίνωση της είχε ενημερώσει ότι κρατάει τον βασικό της κορμό, δηλαδή αυτόν που την βοήθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αναλυτικά :

«Ο Φ.Ο. Αριδαίας με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου σέντερ Νίκου Γεωργάκη. 
Ο Νίκος Γεωργάκης έχει ύψος 2.04μ. και ξεκίνησε την καριέρα του στις εθνικές κατηγορίες από την ομάδα του Μαντουλίδη στη Γ’ Εθνική. Έπειτα συνέχισε σε ομάδες Β’ Εθνικής, όπως τη ΜΕΝΤ, το Πευκοχώρι και το Στρατώνι. Το 2016 μεταγράφηκε στη ΧΑΝΘ και ως βασικός σέντερ την περσινή σεζόν κατέλαβε την 5η θέση στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Τόσο η αγωνιστική αξία, όσο και οι άριστες συστάσεις που συνόδευαν τον Νίκο Γεωργάκη για το ήθος του, το οποίο διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, μας οδήγησαν με σιγουριά στην απόκτησή του.
Νίκο, καλωσόρισες στην οικογένεια του Φ.Ο. Αριδαίας, σου ευχόμαστε υγεία και μια καλή μπασκετική χρονιά!»

«ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Η διοίκηση του Φ.Ο. Αριδαίας, με βασικό γνώμονα το σεβασμό και την εκτίμηση στους παίκτες της αντρικής ομάδας μπάσκετ που κατέκτησαν το Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και κέρδισαν την άνοδο στη Γ’ Εθνική, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως το σύνολο των παικτών συμφώνησε να συμμετέχει στην προσπάθεια που θα κάνει ο Σύλλογός μας την επόμενη χρονιά. Εφόσον καταφέραμε να διατηρήσουμε το βασικό κορμό της ομάδας, κάτι που είχαμε θέσει ως βασική προτεραιότητα, θα προχωρήσουμε σύντομα σε ενίσχυση της ομάδας, σύμφωνα με τις εισηγήσεις της τεχνικής ηγεσίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ