17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Από την Μάνδρα στα Μελίσσια Γεωργίου και Μαλτέζος

Αρχίζουν να κινούνται μεταγραφικά τα Μελίσσια, τα οποία είναι κοντά στο να αποκτήσουν τους Φώτη Γεωργίου και Βασίλη Μαλτέζο που την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν στον Μανδραϊκό.

Ο 21χρονος γκαρντ Φώτης Γεωργίου ξεκίνησε από το παιδικό του Γαλατσίου και στη συνέχεια έπαιξε στο Εφηβικό της ΑΕΚ και στο Αντρικό/ Εφηβικό του Απόλλων Σμύρνης, αλλά και στη Γ’ Εθνική με τη Νέα Ιωνία. Ακολούθησε ο ΚΑΟ Κορίνθου με τον οποίο είχε στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής 4,9 πόντους και 22 εύστοχα τρίποντα σε 27 παιχνίδια, ενώ την σεζόν που μας πέρασε ανέβασε την απόδοση του, έχοντας 6,3 πόντους και 20 τρίποντα σε 20 αγώνες.

Ο 21χρονος Κοζανίτης ψηλός, Βασίλης Μαλτέζος ξεκίνησε την πορεία του στην ΑΕ Κοζάνης για να προέρθει από το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών του Συλλόγου «Νους», και να κατακτήσει με τον Προμηθέα Πατρών την 4η θέση σε 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων (2016 και 2017) και την 6η θέση σ’ ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων (2015). Το 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Πάτρας, για να συνεχίσει σε Κρόνο, Ιωνικό ΝΦ, ενώ πέρυσι στον Μανδραϊκό είχε 2 πόντους σε 19 παιχνίδια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ