21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Από Λαύριο…Περιστέρι ο «μπόμπερ» Γκρέι (vid)

Σε ένα παίκτη με σημαντική παρουσία στην Basket League με το Λαύριο, κατέληξε το Περιστέρι, ερχόμενο σε συμφωνία με τον 29χρονο Αμερικάνο γκαρντ/φόργουορντ, Στίβεν Γκρέι.

Ο Γκρέι μετά την παρουσία του σε Λετονία (Βέντσπιλς) και Γαλλία (Ροάν, Γκραβελίν, Ντιζόν) εμφανίστηκε στην Basket League τον Δεκέμβριο του 2016, όταν και ο Χρήστος Σερέλης του έδωσε θέση στο ρόστερ του Λαυρίου. Στην πρώτη του παρουσία είχε 10,6 πόντους και 2,5 ριμπάουντ σε 19 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να συνεχίσει και την περσινή σεζόν. Σε αυτή αγωνίστηκε για 10 παιχνίδια έχοντας και πάλι εξαιρετική παρουσία με 10,3 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ με 41% στα τρίποντα, πριν αποδεχθεί την πρόταση της Ζαντάρ και μετακομίσει στην Κροατία, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην λίγκα με 19,8 πόντους με 48,4% στα τρίποντα.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Αργύρης Πεδουλάκης και το Περιστέρι βάζουν στο δυναμικό τους έναν εξαιρετικό σκόρερ, ενώ χαρακτηριστικός ήταν ο τρόπος που τον είχε αποχαιρετήσει το Λαύριο όταν έφευγε για την Κροατία : «Ένα video γεμάτο… Steven Gray! Ο αποχαιρετισμός στον μεγάλο “μπόμπερ”… Μαζί με κάθε αποχαιρετισμό, αποχαιρετούμε όχι μόνο έναν άνθρωπο αλλά και ένα κομμάτι του εαυτού μας ή της ζωής μας. Έτσι συμβαίνει και με τον Steven, ένα υπόδειγμα αθλητή και οικογενειάρχη, που οι δρόμοι μας από σήμερα χωρίζουν… Steven, αγάπησες την πόλη μας κι η πόλη αγάπησε εσένα. Θέλουμε να ξέρεις -εσύ και η υπέροχη οικογένειά σου- ότι το ΛΑΥΡΙΟ θα είναι πάντα το ‘’σπίτι’’ σου & η "οικογένεια’" σου. Σ’ ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σου και για το γεγονός ότι πάντα έδινες την ψυχή σου για τη νίκη. “Αντίο”, “Ευχαριστώ” και “Εις το επανιδείν”…”



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ