24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Από αλλού τα περιμέναμε…

Οτι από ολόκληρη αγωνιστική θα μας προέκυπτε το θέμα από το Λάρισα – Παναθηναϊκός και δεν θα είχε σχέση και με το αποτέλεσμα, ούτε καν με την εξέλιξη του αγώνα, είναι από αυτά που ξεπερνάνε όποιον έχει... ανθρώπινη φαντασία. Σημαία να το κάνει αυτό ο ΕΣΑΚΕ, για να διαφημίζει το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Δεν θα 'χει και άδικο.

Η αντίδραση του Παππά έχει ένα αστείο υπόβαθρο. Μανούριασε άσχημα επειδή δεν συμπεριλήφθηκε σε μια λίστα, στην οποία αν είχε συμπεριληφθεί θα βρισκόταν μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα και πιθανότατα θα αναγκαζόταν να αρνηθεί την πρόσκληση και να βρεθεί αντιμέτωπος με τις προβλεπόμενες ποινές! Ποιός ξέρει, μπορεί με τον αποδεδειγμένα ρισκαδόρικο χαρακτήρα του να την ήθελε μια τέτοια περιπέτεια. Το θέμα βέβαια, δεν είναι για πλάκα, ούτε μόνο γι' αυτήν.

Κατ' αρχάς ο Χρηστίδης δεν φταίει σε κάτι, αλλά αυτό άντε και λες ότι του ήρθε το όνομα εκείνη την ώρα, εξάλλου ένας σέντερ δεν του... σφετερίστηκε τη θέση. Το πρόβλημα φυσικά και δεν είναι ο Χρηστίδης, αλλά η συμπεριφορά απέναντι στον Σκουρτόπουλο. Δεν υπάρχει το παραμικρό άλλοθι για διεθνή παίκτη ενός τέτοιου συλλόγου να “την λες” σε αντίπαλο προπονητή για προσωπικό θέμα εν ώρα αγώνα. Δεν γίνεται. Δεν είναι ένδειξη αυθορμητισμού, ρεαλισμού, μη φτιασιδωμένου τύπου. Πάρτον παράμερα πριν ή μετά, πάρτον τηλέφωνο τη μέρα που δεν σε κάλεσε, βγες κάνε μια δήλωση με την πρώτη ευκαιρία, κάτι αλλά όχι αυτό. Του Παππά η εικόνα χάλασε, ακόμα και συμπαθώντες αυτόν τον καυτηρίασαν. Και μετά... τους τα έδειξε, βλέποντας και τον Αγραβάνη από κάτω να του κάνει λάικ.

Ούτε στου Παππά τη ζωή θα αλλάξει κάτι, ούτε στου Σκουρτόπουλου, ούτε στης Εθνικής ομάδας, ούτε σε όσων βρέθηκαν στο στόχαστρο του Παππά και πάει λέγοντας. Οι εντυπώσεις απλά δημιουργούνται και για την πλειοψηφία τουλάχιστον, δεν φαίνεται να είναι καλές.

Στα αγωνιστικά, εντείνεται η αίσθηση ότι πάμε για ένα από τα πλέον συναρπαστικά πρωταθλήματα στη μάχη της επιβίωσης. Διότι είναι εμφανές πλέον ότι ο θεωρούμενος ως πρώτο φαβορί λόγω χαμηλού μπάτζετ Κόροιβος δεν είναι τέτοιος, αφού δεν φτάνει η φανέλα του Πανιώνιου για τον σώσει, ούτε και η μεγάλη πόλη που αντιπροσωπεύει η Λάρισα, ούτε και η Κύμη έχει σχέση με την περσινή... λαρτζ που σκόρπαγε αβέρτα χρήμα για διορθώσεις και φέτος πάει με τα λίγα και για την ώρα ούτε πολύ καλά, αλλά ούτε και τυχερά.

Βάζοντας και τα Τρίκαλα μέσα, πάμε για μια πεντάδα ομάδων που θα παίξουν στη λεπτομέρεια την επιβίωσή τους, άρα και με το αυξημένο κίνητρο και ένστικτο αυτοσυντήρησης να τους φέρνει πιθανώς και πρωταγωνιστές σημαντικών εκπλήξεων. Διότι και η από πάνω ταχύτητα, άτρωτη δεν είναι.

Κι επειδή η Α2 έστω και με μικρή αναφορά είχε πέραση την περασμένη εβδομάδα, πάμε άλλη μια βόλτα από 'κει. Στον Εθνικό αρνήθηκαν ότι το διαζύγιο με τον Βλάχο είχε σχέση με τον παραγκωνισμό παίκτη και επικαλέστηκαν λόγους αρχών, διαφωνίες για να το πούμε πιο απλά, αλλά όχι για τη... σύνθεση.
Και ο Εθνικός βέβαια και ο Βλάχος θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να παλεύουν για τους στόχους τους έστω και χώρια. Το θέμα είναι ότι καμιά φορά συμφέροντα και τρίτοι δημιουργούν καταστάσεις που δεν ωφελούν. Και το ζητούμενο είναι να τους καταλαβαίνουν έστω και με... χρονοκαθυστέρηση όσοι πιθανώς είχαν παρασυρθεί από τα λόγια τα μεγάλα.

Η γκρίνια δεν κάνει διακρίσεις, δεν σημαίνει ότι ένας νικητής δεν έχει τέτοια. Και όταν το γήπεδο δεν έχει και πολύ κόσμο, ακούγονται διάφορα. Μέχρι και παίκτες να λένε στον προπονητή να τους αφήσει να παίξουν όπως ξέρουν γιατί τους μπερδεύει. Πρόβλεψη; Μέχρι τέλους της χρονιάς μαζί θα είναι αυτοί οι παίκτες με αυτόν τον προπονητή. 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ