22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποχώρησε στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία και προσθέτοντας ένα νέο επεισόδιο στην έντονη αντιπαράθεση των δύο πλευρών σε αυτό το ζήτημα.

Με το σκορ στο 40-25 για το ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός γνωστοποιούσε πως... συνέχεια δε θα υπήρχε στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό, γιατί οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, εκφράζοντας τα έντονα παράπονά τους για τη διαιτησία του αγώνα.

Στην αρχή φάνηκε, ότι απλά οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ αργούσαν να βγουν στο παρκέ για προθέρμανση, σε αντίθεση με αυτούς του Ρικ Πιτίνο, με αποτέλεσμα να υπάρξει αρχικά ανησυχία. Λίγο αργότερα, οι Πειραιώτες ενημέρωσαν, ότι θα έφευγαν από το γήπεδο, διαμαρτυρόμενοι για τους διαιτητές, χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο περιστατικό στον χώρο των αποδυτηρίων, όπως ενημέρωσε ο κομισάριος του ματς.

«Μας είπαν επίσημα πως αποχωρούν. Δεν είπαν το λόγο. Δεν έχει γίνει κάποιο επεισόδιο. Ο χώρος είναι καθαρός», είπε ο Θοδωρής Βιδάλης, με το φύλλο αγώνα να κλείνει, ύστερα από την πάροδο της προθεσμίας 15 λεπτών, που είχε δοθεί στον Ολυμπιακό από τους διαιτητές. Ο αγώνας, κάπως έτσι, κατοχυρώθηκε στον Παναθηναϊκό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ