26.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποφασίζει ο Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Η άρνησή του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, τον φέρνει κοντά στον Παναθηναϊκό με τον ίδιο τον Έλληνα φόργουορντ να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι δεδομένο και δεν είναι καν θερινό σενάριο, αφού "κυκλοφορούσε" ενώ το πρωτάθλημα παιζόταν ακόμη. Ο Παπαπέτρου έχει μιλήσει με τους "πράσινους" και τον Τσάβι Πασκουάλ, έχει πάρει διαβεβαιώσεις για το ρόλο του -κάτι που είχε κάνει και στη συζήτηση με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ- και δείχνει έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα, αφήνοντας το ΣΕΦ για το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός φαντάζει ως ο προορισμός που κερδίζει στο νήμα τους υπόλοιπους, αλλά δεν είναι και ο μόνος. Στο παιχνίδι έχει μπει δυναμικά η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενός προπονητή που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και η Μπαρτσελόνα, η οποία -για μία ακόμη φορά- χτίζεται από την αρχή και μπορεί να του δώσει σημαντικό ρόλο. Μάλιστα ο ισπανικός Τύπος αναφέρει πολύ πιο "δυνατά" πλέον το όνομα του Έλληνα φόργουορντ, τονίζοντας μάλιστα πως μέσα στις επόμενες ώρες μπορεί να υπάρχει οριστική απάντηση.

Η απάντηση του 24χρονου φόργουορντ δημιουργεί ντόμινο εξελίξεων, αφού θα κρίνει τις άλλες κινήσεις που θα κάνουν οι ομάδες. Ήδη ο Ολυμπιακός προχωρά στο δεύτερο πλάνο του, το οποίο είναι πιθανό να περιλαμβάνει επτά ξένους (ο έβδομος μόνο για την Ευρωλίγκα), ενώ ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί διαφορετικά με ή χωρίς τον Παπαπέτρου στη σύνθεσή του, με τον πρώτο που λογικά θα επηρεαστεί από τις εξελίξεις να είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ