19.7 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

«Αποτελείτε την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του Μπασκετικού Εθνικού»

Τέλος δεν έχουν οι ανακοινώσεις στον Εθνικό, οι οποίες άγονται και φέρονται, με τον πρώην έφορο του τμήματος μπάσκετ, Αυγουστή Παπαποστόλου, να απαντάει στα λεγόμενα του προπονητή των Πειραιωτών, Ηλία Μανδραγό,

Ο Παπαποστόλου σε κείμενο του αναφέρει πως ο νυν τεχνικός του Εθνικού είχε εχθρική συμπεριφορά προς τους παίκτες, ενώ χαρακτηρίζει με τον δικό του τρόπο το πέρασμα του από τον σύλλογο.

Αναλυτικά έγραψε :

«Μισές αλήθειες (από τον Μανδραγό) ίσον δύο ψέματα.

Να του θυμίσω πόσα επιλεκτικά ξέχασε:

Ξέχασε ότι ήμουν έφορος στην ανδρική ομάδα καλύπτοντας διάφορα μικροέξοδα που αν τα αθροίσεις μαζεύετε ένα σεβαστό ποσόν.

Μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με το Μαρούσι δήλωσα την αποχώρησή μου γιατί δεν ήθελε ο Μακρινός να φέρουμε κανονικό προπονητή.

Μετά από δική μου πίεση έδιωξαν τον Παλαιοχωρίτη και τους πρότεινα προπονητή επιπέδου Α1 και πέντε (5) ταξίδια αναλαμβάνοντας εγώ το σύνολο των εξόδων. Πήρα την απάντηση: «δεν πειράζει, ας πέσουμε… του χρόνου θα αναλάβει ο Δέρβος».

Είχα βρει δύο εταιρείες, η μία αφορούσε εργοστάσιο επίπλων και η δεύτερη ιδιωτικό εκπαιδευτήριο για χορηγούς και ο Μακρινός τους έδιωξε ζητώντας υπέρογκα ποσά. Η πρώτη εταιρία προσέφερε 10.000 Ευρώ και η δεύτερη 7.000 Ευρώ με την προϋπόθεση να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία στην Α2 και φυσικά παραμονή στην κατηγορία.

Γνωρίζοντας τα παραπάνω ανέλαβες την ομάδα και μου ζήτησες να σε στηρίξω. Ανταποκρίθηκα και κερδίσαμε το ένα και μοναδικό παιχνίδι, αυτό με το Πευκοχώρι στο Σαλπέας. Πανηγυρίσαμε μαζί αυτή τη νίκη και μου ζήτησες να επιστρέψω στην ομάδα. Σου αρνήθηκα και σου είπα ότι αυτό θα κριθεί αν θα κοουτσάρεις με τον ίδιο τρόπο (όπως με Πευκοχώρι) επιδιώκοντας τις νίκες. Δυστυχώς η συνέχεια δεν με έπεισε.

Ερχόμουν κάθε μέρα σε όλες τις προπονήσεις μέχρι και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα και διαπίστωνα την εχθρική σου συμπεριφορά προς τους παίκτες, πράγμα που οδηγούσε στην αποσύνθεση της ομάδας και στην κακή ψυχολογία των αθλητών. Συνέχισες το κοουτσάρισμα από εκεί που είχε σταματήσει ο Παλαιοχωρίτης και την οδήγησες με μαθηματική ακρίβεια στη Β’ Εθνική.

Τώρα προσπαθείς να μας το παίξεις θύμα και αλτρουιστής. Εσύ και ο Μακρινός αποτελείτε την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του Μπασκετικού Εθνικού αλλά δεν φταίτε εσείς.

Ευθύνη φέρουν και όσοι σας κάνουν πλάτες…

Υ.Γ. Μια απορία προς τον αθλητή Νίκο Μίχαλο οποίο σέβομαι και εκτιμώ: Πως ανέχεσαι να σε κοουτσάρει ο Μαδραγός ;

ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (πρώην έφορος τμήματος Μπάσκετ)»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ