23.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποσύρθηκε από το ντραφτ ο Καλαϊτζάκης

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης απέσυρε τη συμμετοχή του από το φετινό ντραφτ του ΝΒΑ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου στο Κονέκτικατ.

Ο 21χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού αποφάσισε να μην πάρει μέρος στη διαδικασία φέτος, στην οποία από ελληνικής πλευράς έχει δηλώσει συμμετοχή και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος της ΑΕΚ, αλλά και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι του Ολυμπιακού. Την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, Μάριους Ρουτκάουσκας.

Οι 42 παίκτες εκτός ΗΠΑ που έχουν δηλώσει συμμετοχή έχουν δικαίωμα -εφόσον το επιθυμούν- να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους δέκα ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του ντραφτ. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για όσους προέρχονται από κολέγια. Δείτε, εδώ, και τα 205 ονόματα που δήλωσαν αρχικά υποψηφιότητα.

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς θα είναι η ομάδα που θα επιλέξει πρώτη, με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να έχουν τη δεύτερη επιλογή και τους Σάρλοτ Χόρνετς την τρίτη. Δείτε, εδώ, τη σειρά επιλογής των ομάδων. Το ντραφτ του 2020 ήταν να γίνει στις 25 Ιουνίου στο «Barclays Center» του Μπρούκλιν, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και της μετάθεσης του πρωταθλήματος 2019-2020.

Θα διεξαχθεί, τελικά, στις 18 Νοεμβρίου και παρόντες στη διαδικασία, στο στούντιο του ESPN, θα είναι μόνο ο κομισάριος του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ και ο αναπληρωτής κομισάριος, Μαρκ Τέιτουμ, οι οποίοι και θα παρουσιάσουν το ντραφτ. Οι παίκτες θα επιλεχθούν και θα παρουσιαστούν ψηφιακά, μέσω βίντεο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ