24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποστολή στην Κλαϊπέντα για τον Προμηθέα

Ο Προμηθέας άφησε πίσω του την ήττα από την Στρασμπούρ και φιλοξενείται σήμερα (13/11, 19:00) στην «Svyturio Arena» της Κλαϊπέντα με σκοπό να φτάσει στην πέμπτη του νίκη στον 4ο όμιλο του BasketBall Champions League.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της ομάδας του Μάκη Γιατρά, με την Νεπτούνας να βρίσκεται στο 3-2, αποτελώντας μια ομάδα που έχει εμπειρία και από την διοργάνωση, αλλά και πολυετή παρουσία σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Πατρινοί δεν θα έχουν στη διάθεση τους τους Οκτάβιους Έλις και Λάνγκστον Χολ, ενώ ο νεοφερμένος Τζέικ Όντουμ δεν έχει προλάβει να ενσωματωθεί.

Η ομάδα του coach Κάζις Μάκςβιτις βρίσκεται μαζί με την Ζαλκγίρις στην κορυφή του Λιθουανικού πρωταθλήματος με ρεκόρ 9-1 (έχει ηττηθεί μόνο από την Λιετκαμπέλις την σημερινή αντίπαλο της ΑΕΚ για τον ίδιο θεσμό) ενώ στην έδρα της είναι αήττητη έχοντας νικήσει Μπεσίκτας (78-63) και Στρασμπούρ (92-83). Πρώτος της σκόρερ ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ρεθύμνουν, 36χρονος Λιθουανός γκαρντ Τόμος Ντελινικάιτις με 15,6 πόντους, με τον 29χρονο Αμερικάνο πάουερ φόργουορντ, Τζεράι Γκράντ (15,4 πόντους και 9,4 ριμπάουντ) να ακολουθεί. Στην Νεπτούνας αγωνίζεται και ο πρώην φόργουορντ του Άρη, 32χρονος Αμερικάνος Κάιλ Ουίβερ (12 π., 3,4 ασίστ και 3 ριμπάουντ).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ