24 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποστολή και… αποθέωση για Ρίβερς (vid)

Παρών είναι ο Κέι Σι Ρίβερς στη δεύτερη μεγάλη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ, με τον ίδιο να βρίσκεται στην αποστολή και να αποθεώνεται με την είσοδό του στο παρκέ, ενώ ο Λούκας Λεκαβίτσιους τίθεται εκτός από τον Τσάβι Πασκουάλ.

«Ρίβερς; Παρών»! Αυτό είναι το πιο σημαντικό νέο για τον Παναθηναϊκό, λίγο προτού ξεκινήσει ο αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:15) για το δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό. Ο Αμερικανός φόργουορντ φαίνεται να νιώθει καλύτερα, έχοντας αντιμετωπίσει νωρίτερα πρόβλημα στον ώμο του, και ο Τσάβι Πασκουάλ αποφάσισε αυτή την φορά να τον συμπεριλάβει την αποστολή. 

Ο Αμερικανός πήρε τη θέση του Λούκας Λεκαβίτσιους, που στο πρώτο παιχνίδι κιόλας η συμμετοχή του είχε περιοριστεί επί της ουσίας στην τελευταία περίοδο, εκεί όπου όλα είχαν κριθεί. Η παρουσία του, μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητη, με τους φίλους του Παναθηναϊκού, όπως βλέπετε στο ακόλουθο βίντεο από το Basketa.gr, να τον αποθεώνουν, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του και ελπίζοντας πως θα... μπει κι αυτός δυναμικά στην «εξίσωση» της πρόκρισης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ