13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Μπουρούσης (vid)

Ο Γιάννης Μπουρούσης πήγε στην εκπομπή «Pick 'n Roll»  της Cosmote TV με τον Bασίλη Σκουντή και έδωσε απαντήσεις για πολλά "καυτά" θέματα, εξηγώντας άγνωστες πτυχές γνωστών ιστοριών της Εθνικής ομάδας και κάνοντας αναφορά τόσο σε προσωπικές του σχέσεις, όσο και σε παρεξηγήσεις. 

Για το αν ήθελε να τον κόψει ο Αντρέα Τρινκιέρι το 2013 και άλλαξε η κατάσταση με παρέμβαση του Γιώργου Βασιλακόπουλου: «Ήθελα να με κόψει, αλλά με λάθος τρόπο. Είχα σπάσει το πλευρό μου σε μια προπόνηση, ύστερα από μαρκάρισμα του Πρίντεζη. Ήμουν κάθε μέρα στο κρεβάτι. Πήρα την ομάδα μου, είπα ότι έχω χτυπήσει στην μέση μου. Είπα ψέματα στην ομάδα μου, που είχα συμβόλαιο. Ξεκινάμε προπονήσεις και σε δυο μέρες και δεν μπορώ να παίξω στο φιλικό παιχνίδι. Είπα ότι θα είμαι έτοιμος σε πέντε μέρες και ήθελε να με κόψει. Δυστυχώς, εκεί μπήκε ο Γιάννης ο τρελός. Καταλαβαίνεις ότι θίχτηκα ως προσωπικότητα».

Για την Εθνική το 2015 όταν ήταν να σταματήσει μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Νίκο Ζήση: «Ήταν να σταματήσουμε, ναι. Παρεξηγήθηκα με τον Βασίλη. Γνωρίζαμε ότι θα είναι το αντίο του Σπανούλη. Με τον Βασίλη και τον Νίκο είχαμε πει ότι: "μάγκες, μέχρι εδώ, σταματάμε". Εκείνη τη στιγμή, όταν δεν το ανακοίνωσα, με τον Βασίλη υπήρξε κάτι. Συνέχισα. Συνέχισα για καλό λόγο. Σκεφτόμασταν ότι θα σταματήσουμε όλοι μαζί. Πήρα μια άλλη απόφαση στην πορεία. Είπα: "ας το κάνω" και έμεινα».

Για το τι θα έλεγε στον πιο νέο Γιάννη Μπουρούση: «Να έχει πιο ήρεμες αποφάσεις μέσα στο γήπεδο και με τον προπονητή».

Για τις σχέσεις του με τον Μάκη Ψωμιάδη: «Δεν έχω να απολογηθώ για κανέναν και για τίποτα. Επειδή ξέρω από πίσω πολλά, δεν δικαιολογώ κανέναν, ούτε την τότε κατάσταση, αλλά ξέρω πολλά πώς έχουν γίνει από πίσω. Όχι μόνο για εμένα και τον Ολυμπιακό τότε, αλλά για την όλη ιστορία».

Για τα σχόλιά του για τους αδελφούς Αγγελόπουλους: «Ανατρέχουμε χρόνια πίσω. Όταν εγώ τους παρακαλούσα τρεις φορές να πάω να απολογηθώ για την ιστορία που με έβγαλε ο Ίβκοβιτς έξω, τι έκαναν; Χωρίς να ξέρω γιατί, ήμουν έξω. Εγώ αναγνωρίζω τα λάθη μου, το έχουμε ξαναπεί. Αλλά, είμαι σκληρός σε όσους μου έκαναν... να μην πούμε την λέξη».

Για το αν... ήπιε ένα μπουκάλι ουίσκι στο πούλμαν στην επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Πόλη: «Ναι, ναι (γέλια). Και δεύτερο».

Για εκείνη την ιστορία και την επεισοδιακή επιστροφή του Παναθηναϊκού: «Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να ταξιδεύω. Είτε οδηγούσα, είτε με πήγαιναν με το λεωφορείο το ίδιο ήταν. Ήταν μια απόφαση του προέδρου. Να σου πω κάτι; Και εγώ το ίδιο μπορεί να έκανα. Δεν ήταν στην μούρλα. Στην πορεία έμαθα ότι ήταν φυσιολογικό. Δεν τον δικαιολογώ, δεν τον γλείφω. Να το πω απλά: και εγώ το ίδιο θα έκανα. Και εσύ το ίδιο θα έκανες. Γιατί, όταν πληρώνεις παίκτες και ξενυχτούν μετά από ήττα αποκλεισμού, το ίδιο θα έκανες και χειρότερα».

Για το αν τα έχει βρει με τον Νίκο Παππά: «Κοίταξε, δεν είχα να χωρίσω κάτι. Ο Νίκος είναι αυθόρμητος, όπως είμαι και εγώ. Σκέψουμε ότι με τον Νίκο ήμασταν ένα χρόνο μαζί ίδιο δωμάτιο. Αντιθέτως, από τα δικά μου λάθη προσπαθούσα όχι να τον βελτιώσω, αλλά να του τα πω. Ήμουν πιο έμπειρος. Όπως άκουγα και εγώ τους μεγαλύτερους. Σέβομαι και τον Ζήση και τον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη και τον Τσαρτσαρή. Τους σέβομαι ακόμα και τώρα, που έχουμε μια άλλη σχέση και έχουμε κερδίσει πράγματα μαζί. Ξέρεις, τους σέβομαι πάρα πολύ. Του είπα δυο πράγματα, έκανε κάποιο λάθος. Λάθος; Έγινε κάτι και τελείωσε εκεί».

Για το αν έχει ακόμα σημάδι από την καρεκλιά του Νέναντ Κρστιτς:«Πρέπει να ξυρίσω το κεφάλι. Άλλο κι αυτό. Θεωρητικά θα υπάρχει ακόμα σημάδι, αφού έκανα ράμματα».

Για τα όσα είπε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ως αρχηγός μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρ: «Όταν γυρίσαμε από το πούλμαν κάποιοι παίκτες δεν ήρθαν. Η ομάδα ήταν λίγο ό,τι να 'ναι. Με λίγα λόγια τότε βγήκα. Όχι ηγετικά, αλλά μίλησα. Έδειξα με τον τρόπο μου και τη συμπεριφορά μου, το έδειξα και μες στο γήπεδο. Στον Παναθηναϊκό επί επτά μήνες ήμουν πολύ σωστός, κύριος. Ούτε ξενυχτούσα. Υπήρξαν πολλά πράγματα. Ήμουν κύριος, 1000%. Εκεί είπα πως θα γινόμουν κακός κι ας πουν ό,τι θέλουν στο φινάλε. Αποδείχτηκε πως επηρέασα κάποιους παίκτες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ