22.8 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Αποθέωση Καλάθη στο ζέσταμα (vid)

Περίπου 75 λεπτά πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τη Ρεάλ ο Νικ Καλάθης έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο για τα πρώτα σουτάκια. Φορούσε ένα ειδικό προστατευτικό, σαν μακριά κάλτσα, στην αριστερή κνήμη του, όπου νιώθει ενοχλήσεις από την Κυριακή και έκανε την προθέρμανσή του. Φυσικά, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις εξέδρες, τον αποθέωσαν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του, σε μια προσπάθεια να τον εμψυχώσουν ακόμα περισσότερο, ώστε να ξεχάσει εντελώς τον τραυματισμό του.

Κάθε παίκτης του Παναθηναϊκού που έβγαινε από τα αποδυτήρια για τα πρώτα σουτ γινόταν δεκτός με ζεστό χειροκρότημα, αντίθετα αυτοί της Ρεάλ, αποδοκιμάζονταν. Αποδοκιμάστηκε επίσης και ο ένας εκ των τριών διαιτητών Λουίτζι Λαμόνικα, όταν πρώτος απ' όλους, μαζί με τους άλλους δύο διαιτητές, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για μια πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της γραμματείας.

Πρώτοι απ' όλους τους παίκτες του Παναθηναικού βγήκαν για προθέρμανση οι Λεκαβίτσιους και Μήτογλου, ενώ ακολούθησε ο Γιώργος Παπαγιάννης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ