19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αποθέωσε Γιάννη ο Ομπάμα (vid+pics)

Θαυμαστής του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι ο Μπάρακ Ομπάμα, όπως επανέλαβε σε πρόσφατη ομιλία του στο Μιλγουόκι.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος ουδέποτε έκρυψε την αγάπη του για τον αθλητισμό και το μπάσκετ, βρέθηκε στην πόλη που εδρεύουν οι Μπακς και έκανε ειδική αναφορά στα «ελάφια» και τον 23χρονο γκαρντ/φόργουορντ. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να έρθει κάποιος στο Μιλγουόκι. Έχετε τους Μπρούερς (μπέζιμπολ) που έχουν κάνει καλή σεζόν και είναι καλύτεροι από τους δικούς μου, Σικάγο Ουάιτ Σοξ, έχετε και τους Μπακς, με ρεκόρ 4-0, με το Γιάννη να είναι τρομερός».

«Είναι φανταστικό ένας άνθρωπος σαν τον Μπάρακ Ομπάμα να αναφέρει το όνομά μου και να γνωρίζει τι κάνω. Είναι πολύ σπουδαίο συναίσθημα», αρκέστηκε να σχολιάσει από την πλευρά του ο «Greek Freak».

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο Μπάρακ Ομπάμα αναφέρθηκε στον Έλληνα διεθνή. Κατά την επίσκεψή του στη χώρα μας, πριν από δύο χρόνια, είχε πει μεταξύ άλλων στην ομιλία του στο κέντρο πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος»: «Οι Έλληνες και εμείς οι Αμερικανοί ζητωκραυγάζουμε για το Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερος».

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο πρώην «πλανητάρχης» είχαν συναντηθεί στο παρελθόν, σε ειδική τελετή στο Λευκό Οίκο, παρουσία όλων των μελών των Μιλγουόκι Μπακς. Τότε, μάλιστα, ο Μπάρακ Ομπάμα τού ζήτησε να συγκρίνουν τις παλάμες τους, με τη διαφορά στο μέγεθός τους να είναι εμφανής…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ