21.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Αποδεσμεύτηκε ο Παπαγιάννης (vids+pics)

Ελεύθερος από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έμεινε ο Γιώργος Παπαγιάννης και μπορεί πλέον να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που επιθυμεί.

Ο 21χρονος σέντερ δεν θα συνεχίσει στο Πόρτλαντ, με το οποίο άλλωστε είχε περιορισμένη παρουσία στο σάμερ λιγκ του ΝΒΑ. Στον τελικό, κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς, είδε την ομάδα του να κερδίζει με 91-73, αλλά ο ίδιος έπαιξε στο τέλος για μόλις δύο λεπτά, έχοντας 0/1 δίποντα, ένα κλέψιμο κι ένα λάθος. O Κέι Τζέι Μακ Ντάνιελς με 17π. και εφτά ριμπάουντ ξεχώρισε για τους νικητές, ενώ από τους «λιμνανθρώπους» ο Άλεξ Καρούσο τελείωσε με 9π., τρία ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, ένα κόψιμο, αλλά κι ένα λάθος, σε 24’. 

Πλέον, ανοίγει ο δρόμος για το Γιώργο Παπαγιάννη να επιστρέψει στην Ευρώπη, όπως φαίνεται να είναι η επιθυμία του. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες που τον ενδιαφέρουν, με τον ίδιο πάντως να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις του, εάν θα προτιμήσει να συνεχίσει την προσπάθειά του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ή θα μετακομίσει ξανά στη γηραιά ήπειρο και, πιθανότατα, τη χώρα μας. Οι πληροφορίες, πάντως, τον φέρνουν μία... ανάσα από τους «πρασίνους», στους οποίους ήταν και τις σεζόν 2014-2016, πριν αποχωρήσει για το ΝΒΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=bWF2M1c4sjo

https://www.youtube.com/watch?v=TJtg8MXEJ9g



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ