21.4 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Αποβλήθηκε ο Ουόκερ, κέρδισαν οι Σπερς (vids)

Η αποβολή του Κέμπα Ουόκερ αποδείχθηκε καθοριστική στο «TD Garden», με τους Μπόστον Σέλτικς να χάνουν την ψυχραιμία τους και να γνωρίζουν την ήττα με 129-114 από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο Λα Μάρκους Όλντριτζ (13π., έξι ριμπάουντ) έκανε φάουλ στον 29χρονο γκαρντ, οι διαιτητές δεν το έδωσαν και φανερά εκνευρισμένος ο δεύτερος αποβλήθηκε με διπλή τεχνική ποινή για την έντονη διαμαρτυρία του. Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα από την κερκίδα, με έναν φίλαθλο να πετάει ένα κουτάκι μπίρας στον αγωνιστικό χώρο. «Μίλησα με τον Γκρεγκ Πόποβιτς και του ζήτησα συγγνώμη, που χρειάστηκε να ζήσουν κάτι τέτοιο. Ελπίζω αυτό το άτομο να μην ξαναβρεθεί σε αγώνα ΝΒΑ», ανέφερε σχετικά ο προπονητής των «Κελτών», Μπραντ Στίβενς. Ο ανεγκέφαλος φίλαθλος, όπως ενημέρωσαν οι γηπεδούχοι, εντοπίστηκε και συνελήφθηκε.

https://www.youtube.com/watch?v=Jkt-1WqLsvg

Ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν με 30π. ηγήθηκε των «σπιρουνιών», με τους Μπριν Φορμπς και Ντέρικ Ουάιτ να έχουν από 15π. και το Λόνι Ουόκερ 19π. Ο Γκόρντον Χέιγουορντ με 18π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, με τον Τζέισον Τέιτουμ να μένει στους 14π. με 5/16 σουτ εντός παιδιάς και τον Τζέιλεν Μπράουν στους 16π. με 5/14 σουτ.

https://www.youtube.com/watch?v=msrqNC76ViU

https://www.youtube.com/watch?v=of7dQRIJ2tM

https://www.youtube.com/watch?v=BXuOigPO5Rw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ