22.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Απευθείας μετάδοση το Μίλων-ΦΕΑ

Σε απευθείας μετάδοση μέσω live streaming θα μεταδοθεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Μίλων και ΦΕΑ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου νότου. Οι δυο τους θα συναντιθούν στο κλειστό των «πρασίνων» με σκοπό να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και οι γηπεδούχοι προσφέρουν για ακομα μια φορά, διαμέσου του καναλιού τους στο youtube ζωντανά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση:

«Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Μίλωνα έχει μπροστά της ακόμη έναν σημαντικό αγώνα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Οι παίκτες του Δημήτρη Αποσκίτη θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τη ΦΕΑ και το γήπεδο, όπως κάθε φορά, πρέπει να είναι κατάμεστο, για να ωθήσουμε την ομάδα μας σ΄ακόμη μία σπουδαία νίκη.

Ο Μίλωνας, όμως, φροντίζει και για τους φιλάθλους μας, που δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, οι φίλοι της ομάδας, αλλά και όσοι αγαπούν το μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση σε live streaming. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Milon TV στο Youtube.

https://www.youtube.com/channel/UCV8e3UFpmCJuv_fXePzutOg».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ