22.9 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανυπομονεί για ΟΑΚΑ ο Παπαγιάννης (vid)

Ωρίμασε ως χαρακτήρας, αλλά και ως παίκτης ο Γιώργος Παπαγιάννης, που ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Ο 21χρονος σέντερ επέστρεψε στην «οικογένειά» του, όπως επανέλαβε και στην επίσημη πρώτη προπόνηση του «τριφυλλιού» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένειά μου. Έχω ζήσει για δύο χρόνια καταπληκτικές εμπειρίες εδώ. Κοιτάω να ζήσω αντίστοιχες στο μέλλον», ανέφερε αρχικά στο περιθώριο της προπόνησης της Πέμπτης (23/08) στο ΟΑΚΑ.

Σε ερώτηση για την παρουσία του στο ΝΒΑ, αρχικά με τους Σακραμέντο Κινγκς κι εν συνεχεία με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, και το κατά πόσο θα μπορέσει να προσαρμοστεί άμεσα στα ευρωπαϊκά δεδομένα απάντησε: «Αυτά τα δύο χρόνια με βοήθησαν να μεγαλώσω πολύ ως χαρακτήρας και να ετοιμαστώ καλύτερα στο γήπεδο. Η προσαρμογή θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο. Πολλούς παίκτες (σ.σ. στον Παναθηναϊκό) τους ξέρω χρόνια. Έχουμε δουλέψει και μαζί. Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Μίλησε και για την παρουσία του Τσάβι Πασκουάλ στον «πράσινο» πάγκο, επισημαίνοντας: «Όσο για τον κόουτς Τσάβι, όλοι ξέρουμε τι έχει πετύχει στην καριέρα του και πως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για εκείνον». Κλείνοντας, δήλωσε για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού: «Ανυπομονώ. Θέλω να ζήσω ξανά την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και τον κόσμο που μας αγαπά πάρα πολύ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ