26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Αντόνοφ διετίας στην ΤΣΣΚΑ

Ο Σεμέν Αντόνοφ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για άλλα δύο χρόνια, μετά την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο 29χρονος φόργουορντ, που βρίσκεται στην «ομάδα του στρατού» από το 2016 οπότε μεταγράφηκε από τη Νίζνι Νόβγκοροντ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ρώσους και ανακοινώθηκε. «Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ευχαριστώ τη διοίκηση που μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο και τον προπονητή μου, που πιστεύει σε εμένα και στην ομάδα και μας στηρίζει στις καλές και τις άσχημες στιγμές. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας την καινούρια σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεμέν Αντόνοφ.

Οι Μοσχοβίτες κατέκτησαν φέτος τον τίτλο στην Ευρωλίγκα, καθώς και το πρωτάθλημα της VTB League, όπως και το Κύπελλο Ρωσίας. «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να δουλεύω μαζί με το Σεμέν, έναν σπουδαίο άνθρωπο και πολύ φιλότιμο παίκτη. Αναπτύσσει συνεχώς το παιχνίδι και την προσωπικότητά του», δήλωσε από την πλευρά του ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ