23.3 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Η Ανατολή άνοιξε χωρίς τον Λεμπρόν»

Οι Μιλγουόκι Μπακς διεκδικούν τον τίτλο στην Ανατολή, στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, για πρώτη φορά μετά το 2001 και για αυτό έβαλε το… χεράκι του και ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Η μετακόμιση του «βασιλιά» από το Κλίβελαντ και τους Καβαλίερς στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς, δηλαδή στη Δύση, άνοιξε το δρόμο για τις ομάδες της ανατολικής περιφέρειας, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου. Πριν από το δεύτερο ματς με τους Τορόντο Ράπτορς, στο «Fiserv Forum», ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» παραδέχθηκε: «Στην αρχή δεν είδα ότι "άνοιξε" η Ανατολή. Κοιτάζοντας τώρα πίσω και πώς εξελίχθηκαν όλα, σίγουρα το γεγονός ότι δεν υπάρχει ο Λεμπρόν Τζέιμς και δεν χρειάζεται να ξεπεράσεις αυτόν "άνοιξε" την Ανατολή».

Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του συμπαίκτη του, Πατ Κόνατον, ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Κάθε φορά που δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσεις το Λεμπρόν Τζέιμς αυξάνει τις πιθανότητές σου».

Ο Έλληνας διεθνής μίλησε και για τους «πτερόσαυρους» και τον πρώτο -νικηφόρο- τελικό, συμπληρώνοντας: «Δεν παίξαμε καλά σε ατομικό επίπεδο, αλλά παίξαμε καλά ως ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι. Στο τέλος της ημέρας, όμως, η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να προστατέψουμε το "σπίτι" μας και να πάρουμε τη νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι». Η επόμενη συνάντηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Τορόντο Ράπτορς είναι τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/05, 03.30), με το «Fiserv Forum» να είναι ήδη έτοιμο να υποδεχθεί τα «ελάφια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ