18.9 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Επιστρέφουμε πιο δυνατοί» (vids)

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την ήττα τους από τους Τορόντο Ράπτορς στον τρίτο τελικό της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν στη «Scotiabank Arena» στη δεύτερη παράταση, με τον 24χρονο γκαρντ/φόργουορντ να μένει μακριά από τον καλό εαυτό του. «Άλλαξαν τον τρόπο αντιμετώπισής μου και σε κάθε προσπάθεια που πήγαινα να πάρω έβρισκα σώματα μπροστά μου. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε. Όποτε πλησιάζαμε οι Τορόντο Ράπτορς ξέφευγαν και ήταν καλύτεροι από εμάς. Το καλό είναι πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα κι αυτό με ενθουσιάζει για τη συνέχεια. Θα πρέπει να επιστρέψουμε πιο συγκεντρωμένοι κι εγώ θα προσπαθήσω να είμαι πιο επιθετικός», παραδέχθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

https://www.youtube.com/watch?v=_JnwDmLabxE

Μέχρι και airball σε βολή έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο...

https://www.youtube.com/watch?v=b885M6jmm2M

Τα «ελάφια» έσπασαν τα… καλάθια επί καναδικού εδάφους, με τον Έλληνα διεθνή να προσθέτει: «Εγώ, ο Μίντλετον και ο Μπλέντσο είχαμε 11/46 σουτ. Κάποιες φορές θα έχεις κακή μέρα, αλλά ήρθαν παιδιά από τον πάγκο και βοήθησαν πολύ, κάτι που λέει πολλά για την ομάδα μας. Ακόμα κι όταν οι ηγέτες μας είναι σε κακή ημέρα, πήγαμε σε δύο παρατάσεις. Θα μπορούσαμε να είμαστε τώρα στο 3-0, αλλά ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο. Σαν ομάδα, όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και χάνουμε ένα ματς, επιστρέφουμε πιο δυνατοί».

Ρωτήθηκε και για την αποβολή του, μετά το έκτο φάουλ που του καταλογίστηκε στο ξεκίνημα της δεύτερης παράτασης, κι απάντησε: «Είδα το Σιάκαμ να μπαίνει από δεξιά. Πιστεύω πως ήμουν μπροστά του. Ίσως το πόδι μου να ήταν στη restricted area, αλλά εάν δεν ήταν νομίζω πως ήταν επιθετικό φάουλ. Όμως, δεν επικεντρώνομαι σε αυτό. Δεν μας κόστισε αυτό τη νίκη. Μπορούμε να εστιάσουμε σε πολλά πράγματα στην απόδοσή μας, να γίνουμε καλύτεροι και να εμφανιστούμε όπως παίζουμε όλη τη χρονιά».

https://www.youtube.com/watch?v=2tquBLzB6Xg

Ακόμα και στην κακή ημέρα του, με μόλις 12π. με 5/16 σουτ εντός παιδιάς, ο «Greek Freak» είχε και εντυπωσιακές στιγμές και συμπεριλήφθηκε στο βίντεο με τις πέντε καλύτερες φάσεις του ματς. «Διπλοθεσίτης» ο Καουάι Λέοναρντ, κυριαρχεί τόσο στο νούμερο 1 όσο και στο Νο 2, με τους Κρις Μίντλετον και Πασκάλ Σιάκαμ να συμπληρώνουν το Top 5.

https://www.youtube.com/watch?v=0HMue2wQMLk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ