28.3 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Απέχω ακόμα από τον Λεμπρόν»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «νίκησε» το Λεμπρόν Τζέιμς σε επιδόσεις, αλλά είδε τους Μιλγουόκι Μπακς να χάνουν από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο Ουισκόνσιν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο «Bradley Center», η ερώτηση-σύγκριση με το «βασιλιά» ήταν αναπόφευκτη, με τον ίδιο όμως να ξεκαθαρίζει: «Δεν βρίσκομαι ακόμα στο επίπεδο του Λεμπρόν. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας και ένας εκ των κορυφαίων που έχει παίξει ποτέ. Δεν το σκέφτομαι, παρά μόνο πώς θα γίνω καλύτερος για την ομάδα μου. Είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις».

Όσον αφορά στην πρώτη ήττα των «ελαφιών», στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, συμπλήρωσε ο 22άχρονος γκαρντ/φόργουορντ: «Τους δώσαμε πολλά σουτ. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, χρειαζόμαστε όμως βελτίωση. Ήταν απογοητευτικό, αλλά έχουμε και συνέχεια αύριο (22/10, 03.30) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς που είναι σπουδαία ομάδα. Να παίξουμε σκληρά και να πάρουμε τη νίκη. Οι Καβαλίερς είναι σπουδαία ομάδα, ίσως η καλύτερη στην Ανατολή. Θέλουμε ακόμα αρκετά βήματα να κάνουμε για να φθάσουμε εκεί που θέλουμε. Ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα τους αντιμετωπίσουμε να είμαστε καλύτεροι και να τους κερδίσουμε. Προσπαθώ να δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου, αλλά έχασα αρκετές πάσες και πρέπει να το βελτιώσω αυτό».

https://twitter.com/Bucks/status/921572032952770560



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ