27.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Αντίδραση για ταμείο…

Πλήρης επιβεβαίωση στα δύο χθεσινά (4/9) σημεία, καθώς η Κροατία νίκησε το Μαυροβούνιο και η Ρωσία το Βέλγιο με αποτέλεσμα να πάμε ταμείο, με βάση πάντοτε τις εξαιρετικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Σήμερα (5/9) διεξάγονται αγώνες και για τους τέσσερις ομίλους. Στο Ελσίνκι, η Ελλάδα θα παίξει με τη Φινλανδία. Η «επίσημη αγαπημένη» θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Ποντάρουμε ότι θα τα καταφέρει και μάλιστα η αναμέτρηση προσφέρεται με γκανιότα 0%.

Για το ίδιο γκρουπ, στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία, η Σλοβενία θα παίξει με την αδύναμη και ουραγό Ισλανδία. Οι αήττητοι Σλοβένοι μπορούν να καλύψουν το χάντικαπ των 22,5 πόντων και το διπλό έχει αξία.

Στον τρίτο όμιλο, η Τσεχία και το Μαυροβούνιο θα δώσουν ένα πολύ σημαντικό -για την πρόκριση- παιχνίδι. Οι παίκτες του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς είναι καλύτεροι και θα τους εμπιστευτούμε.

Τέλος, στην Πόλη, η Τουρκία μετά τη δεύτερη ήττα της στη φάση των ομίλων θα παίξει «τελικό» με το Βέλγιο. Το συγκρότημα του Ουφούκ Σαρίτσα αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ελλάδα - Φινλανδία  1   1,49   

Ισλανδία - Σλοβενία (-22,5)  2   1,87

Τσεχία - Μαυροβούνιο  2  1,30

Τουρκία - Βέλγιο    1   1,26

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ