21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανησυχία για Τεόντοσιτς

Η Σερβία επιβλήθηκε με 72-68 της Λιθουανίας στο Βελιγράδι, αλλά είδε το Μίλος Τεόντοσιτς να αποχωρεί από το παρκέ με ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Πλάβι» Σάσα Τζόρτζεβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά το τέλος του φιλικού στη «Stark Arena» για την εμφάνιση των παικτών του, αλλά και προβληματισμένος όσον αφορά στον 32άχρονο γκαρντ της Βίρτους Μπολόνια. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας αποχώρησε μόλις στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης, επικαλούμενος ενοχλήσεις στο ίδιο πόδι που αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο και τον ανάγκασε σε περιορισμένη παρουσία στο περσινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Δεν έκατσε καν στον πάγκο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, παρά εισήχθη άμεσα στο νοσοκομείο, για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με τον ιατρό της Σερβίας Γκάγκα Ραντοβάνοβιτς να μη σχολιάζει κάτι άλλο πέραν του ότι: «Την Κυριακή (11/08) θα γνωρίζουμε περισσότερα γα την κατάστασή του και το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στα παρκέ». «Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ήρεμος. Είναι λογικό να ανησυχώ», δήλωσε από την πλευρά του ο 51χρονος τεχνικός. Στη Σερβία κάθονται πλέον σε… αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ώστε να διαπιστώσουν εάν θα μπορούν να υπολογίζουν το Μίλος Τεόντοσιτς για το μεγάλο «φετινό» ραντεβού (31/08-15/09).

Θυμίζουμε πως οι Σέρβοι έχουν κληρωθεί στο Δ’ Όμιλο, που θα λάβει χώρα στην πόλη Φοσάν, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθούν αντιμέτωποι με την Ιταλία, τις Φιλιππίνες και την Αγκόλα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ