21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανησυχία για Γκιστ

«Συναγερμός» σημαίνει στον Παναθηναϊκό, με τον Τζέιμς Γκιστ να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι του στο ματς με την Κύμη και στις επόμενες ώρες να γίνεται γνωστό αν το πρόβλημα είναι σοβαρό εν όψει Μάλαγα.

Σημαντικό θέμα προέκυψε στη διάρκεια του αγώνα με την Κύμη για τον Παναθηναϊκό, με τον Τζέιμς Γκιστ να τραυματίζεται και να προκαλεί ανησυχία. Συγκεκριμένα, στην προσπάθειά του να πατήσει δυνατά, πηγαίνοντας προς το καλάθι, ο Αμερικανός φόργουορντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και βγήκε «χωλαίνοντας» προς τον πάγκο, για να δεχθεί τις πρώτες περιποιήσεις του ιατρικού επιτελείου, καθώς αισθάνθηκε ένα «τράβηγμα». Όλα αυτά στο 11’50’’ και δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε από τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Γκιστ επέστρεψε στο γήπεδο μετά το ημίχρονο, με μια μικρή καθυστέρηση, αφού υποβλήθηκε σε μια πρώτη εξέταση, αλλά το αν είναι όντως κάτι σοβαρό ή όχι μένει να φανεί. Κι όλα αυτά, ενώ ακολουθεί άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα σε τρεις μέρες (16/3) στην Ανδαλουσία με αντίπαλο τη Μάλαγα, με τον «αστέρα» των «πρασίνων» να εξετάζεται ξανά σύντομα, ώστε να διαπιστωθεί αν το σφίξιμο στον τετρακέφαλο, με το οποίο διαγνώστηκε, είναι ικανό να τον θέσει νοκ-άουτ.

Αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα δε μοιάζει να είναι σοβαρό, αλλά αυτό θα φανεί από τις νέες εξετάσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ