24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανεβάζει στροφές η ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ έχει αρχίσει να... χαϊδεύει το γκάζι όσο πλησιάζει το φινάλε της κανονικής περιόδου και κατ' επέκταση τα κρίσιμα και η εντός έδρας νίκη με αντίπαλο το Μιλάνο με σκορ 101-95 ήρθε με τρία πολύ καλά δεκάλεπτα και μια μικρή χαλάρωση στο τελευταίο. Αυτή ήταν η έβδομη σερί νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο δεκάλεπτο, που έληξε με 27-24 για τους Μοσχοβίτες, οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό και την ανωτερότητά τους. Το 51-43 του ημιχρόνου στηρίχτηκε στην κυριαρχία τους στους αιθέρες, με ανίκητο τον Οθέλο Χάντερ και αποκάλυψη τον Τζόελ Μπολομπόι. 

Η ΤΣΣΚΑ έφτασε στο +19 στις αρχές της τελευταίας περιόδου, 86-67, κάπου εκεί χαλάρωσε δίνοντας το δικαίωμα στους μαχητές Ιταλούς να πλησιάσουν στους 7, 94-87 στο 37', αλλά χωρίς να απειλήσουν περισσότερο.

ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ: Με πέντε πόντους στα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα ο Μάικ Τζέιμς κατάφερε μεν να έχει διψήφια παραγωγικότητα, δεν απέφυγε δε ένα από τα πιο στείρα επιθετικά του παιχνίδια στην θητεία του στο Μιλάνο και μάλιαστα σε ματς με ψηλό σκορ.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η ΤΣΣΚΑ κυριάρχησε κατά κράτος στον αέρα, τα ριμπάουντ ήταν 36-21 από τα οποία τα 17 επιθετικά των Ρώσων τους έδωσαν έξτρα επιθέσεις, πόντους και τελικά διαφορά και άνετη νίκη.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ