23.3 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Ανατροπή και στο βάθος… σκούπα (vids)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ανέτρεψαν διαφορά 18π. στο «Moda Center», κέρδισαν με 110-99 τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και βρίσκονται μία… ανάσα από την πρόκριση στους τελικούς στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Ο τρίτος τελικός της Δύσης είχε και πάλι πρωταγωνιστές τους «πολεμιστές», που έκαναν το 3-0 και είναι πλέον «αγκαλιά» με την πρόκριση, καθώς χρειάζονται μόλις μία νίκη ακόμα. Εξάλλου, καμία ομάδα στο παρελθόν δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει, ενώ έχασε στα πρώτα τρία παιχνίδια της. Αυτή ήταν η 31η νίκη στους τελευταίους 32 αγώνες που έδωσαν οι πρωταθλητές χωρίς τον τραυματία Κέβιν Ντουράντ και με το Στέφεν Κάρι στη σύνθεσή τους. Ο 31χρονος γκαρντ τελείωσε με 36π., με τον Ντρέιμοντ Γκριν να κάνει triple double με 20π., δεκατρία ριμπάουντ και δώδεκα ασίστ και τον Κλέι Τόμπσονν να προσθέτει 19π., πέντε ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=_l7k4WNnzrk

Άστοχος ο Νταμιάν Λίλαρντ, σκόραρε 19π. αλλά με 5/18 σουτ εντός παιδιάς, έχοντας επίσης έξι ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ και πέντε λάθη. Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων αναδείχθηκε ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ με 23π., ο Μέιερς Λέοναρντ είχε 16π. και ο Αλ-Φαρούκ Αμινού περιορίστηκε στους 2π., συν εφτά ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=qBM7RjbUJF0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ