26.6 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Αναποφάσιστος ο 40χρονος Νοβίτσκι

Έχοντας ήδη συμπληρώσει τα 40 του χρόνια, ο Ντιρκ Νοβίτσκι ετοιμάζεται για την 21η διαδοχική χρονιά του στο ΝΒΑ με τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο Γερμανός φόργουορντ, που αγωνίζεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού από το 1998 έχοντας επιτύχει ουκ ολίγα ρεκόρ, δεν έχει αποφασίσει ακόμα πότε θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Σκέφτεται πως ίσως να έχει φθάσει η ώρα να κρεμάσει τη φανέλα του, η οριστική απόφαση όμως θα παρθεί μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Δεν αποκλείεται, πάντως, να συνεχίσει και για 22η σεζόν.

Ο ίδιος άλλωστε, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των Τεξανών, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αποσυρθεί στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. «Θα δω πώς θα πάει η σεζόν και θα πάρω μια απόφαση. Πέρυσι έπαιξα σχεδόν ολόκληρη τη χρονιά και ήμουν υγιής. Θα προχωρήσω σαν να είναι η τελευταία μου σεζόν κι ελπίζω να είναι εξαιρετική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος προέρχεται από χειρουργική επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο, για την οποία επεσήμανε: «Αποφάσισα να γίνει νωρίτερα (σ.σ. τον Απρίλιο). Πλέον, έχω ανεβάσει ρυθμό σε προπονητικό επίπεδο. Δεν είμαι στο 100% ως προς τις κινήσεις μου, λογικά όμως θα υπάρξει πρόοδος μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

Όσον αφορά στους «Μαβς» και πώς βλέπει το ρόστερ τους, εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος του ΝΒΑ, εξήγησε πως έχουν βελτιωθεί εν συγκρίσει με την περσινή σεζόν. «Θεωρώ πως θα είμαστε αρκετά καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι. Αυτό δεν είναι μυστικό», ήταν το σχετικό σχόλιό του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ