21.5 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανακοίνωσε Ροντρίγκεθ το Μιλάνο! (pic)

Η νέα μεταγραφική "βόμβα" που έβαλε το Μιλάνο αυτό το καλοκαίρι, έσκασε λίγες εβδομάδες μετά την πυροδότησή της. Η ομάδα του σινιόρε Αρμάνι ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση για τα επόμενα τρία χρόνια του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος μετά το τέλος της σεζόν έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε επέλθει ουσιαστικά εδώ και 20 μέρες, ωστόσο δεν είχε ανακοινωθεί, πιθανόν επειδή άργησαν να πέσουν οι υπογραφές. Ίσως πάντως να περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας να διεθετηθεί το θέμα της λύσης του συμβολαίου του Μάικ Τζέιμς προκειμένου να προχωρήσουν με τον Ισπανό.

Με την απόκτηση του Ροντρίγκεθ ο Ετόρε Μεσίνα έχει πλέον στη διάθεσή του μια περιφερειακή γραμμή που... καίει, με την παρουσία επίσης των Σέλβιν Μακ και Μάικλ Ρολ.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με μεγάλη διάθεση να ανοίξω αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Το Μιλάνο σημαίνει πολλά για μένα και για την οικογένειά μου. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Η ευκαιρία να εκπροσωπήσω ένα μεγάλο κλαμπ όπως η Ολίμπια, εκτός του ότι θα παίξω σε μια άλλη χώρα, ήταν ένας παράγοντας-κλειδί για την επιλογή μου. Ο Ετόρε Μεσίνα υπήρξε επίσης καθοριστικός παράγοντας. Τον σέβομαι απεριόριστα και είναι εκπληκτικό το ότι θα δουλέψω ξανά μαζί του. Πρέπει να τα καταφέρουμε ως ομάδα με τέτοιον τρόπο ώστε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας, που μας υποστηρίζουν με περηφάνεια", δήλωσε ο Ισπανός διεθνής αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ