17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωσε Παπαδοπούλου ο Παναθλητικός

Τη Δανάη Παπαδοπούλου πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του ο Παναθλητικός Συκεών, για να ενισχύσει τόσο τη γυναικεία ομάδα όσο και το τμήμα Νεανίδων.

Η 16άχρονη σέντερ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη μεταγραφή της, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου. Το επόμενο βήμα στην καριέρα μου με φέρνει σε ένα σύλλογο ο οποίος επενδύει σε νέα κορίτσια και έχει εντυπωσιακή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Είναι πραγματικά σπουδαίο να αποκτούν ενεργό ρόλο και να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο κορίτσια που είναι Κορασίδες και Νεανίδες. Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά τους ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν τους μπασκετικούς μου γονείς και δεν είναι άλλοι από τους κόουτς Μπέτυ Παλαμουτίδου και Δημήτρη Νικολαΐδη, καθώς και τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη που μου έδωσαν όλα τα εχέγγυα για την εξέλιξή μου».

Η ανακοίνωση: «Ο Παναθλητικός Συκεών καλωσορίζει στην οικογένειά του τη Δανάη Παπαδοπούλου (16 ετών, 1.93, center). Η διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες αθλήτρια θα ενισχύσει τόσο την γυναικεία ομάδα όσο και το λοιπό αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου. Ευχαριστούμε την αθλήτρια και την οικογένειά της για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστούμε και τον Αστέρα Ιπποδρομίου/Μαντουλίδη του οποίου η συνεισφορά στην εξέλιξη ταλαντούχων αθλητριών της πόλης είναι ανεκτίμητη.

Η Δανάη θα ενταχθεί άμεσα στο αναπτυξιακό μοντέλο του συλλόγου το οποίο και φέτος θα περιλαμβάνει ένα καινοτόμο πρόγραμμα strength & conditioning σε συνεργασία με το Alliance Fitness Center, παράλληλα με έναν κύκλο ατομικών προπονήσεων για επίλεκτες αθλήτριες. Welcome to Eptapyrgio».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ