20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωσε Βαστούρια η Ζαλγκίρις

Άλμα στην καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο Στιβ Βαστούρια, ο οποίος από τη Ράστα Βέχτα και το Basketball Champions League θα αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις Κάουνας και Ευρωλίγκα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 24χρονος γκαρντ ο οποίος παίζει στην Ευρώπη από το 2018 αρχικά στην Άλμπα Βερολίνου στη Γερμανία κι εν συνεχεία στην Παλένθια στην Α2 Ισπανίας, πριν επιστρέψει στην BBL για λογαριασμό της Ράστα Βέχτα το περασμένο καλοκαίρι, εξαργύρωσε την καλή σεζόν του με τη μεταγραφή του στο λιθουανικό συγκρότημα. Σε 24 ματς με τους Γερμανούς φέτος είχε κατά μέσο όρο 13,4π., 3,7 ριμπάουντ, 4,9 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 30’ στο γερμανικό πρωτάθλημα και 11,8π., 4 ριμπάουντ, 5,3 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 29.9’ σε δεκατρείς αναμετρήσεις στο BCL.

Ο Αμερικανός είχε ήδη συμφωνήσει με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, με τη μεταγραφή του να ολοκληρώνεται και τυπικά την Τετάρτη (03/06) με την υπογραφή του συμβολαίου και την ανακοίνωσή του. Πρόκειται για την πρώτη κίνηση των «πρασίνων» στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.  

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ενσωματώνομαι σε έναν σύλλογο με τέτοια ιστορία και επιτυχία. Από όταν ξεκίνησα να παίζω στην Ευρώπη έγινα μεγάλος φαν της ομάδας και παρακολουθούσα τα παιχνίδια της. Είναι τιμή για εμένα, ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της και να παίξω μπροστά στους φιλάθλους της, παραδέχθηκε ο Στιβ Βαστούρια, για να προσθέσει για τη «Zalgirio Arena»: «Είναι πολύ ωραίο γήπεδο με καταπληκτική ατμόσφαιρα»,

https://www.youtube.com/watch?v=F-DnbiQI7nU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ