22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αναδιάρθρωση ζητά το Λαύριο!

Το Λαύριο είναι ο μεγάλος χαμένος αυτής της αναλέητης και παράλογης κόντρας, που σοβεί μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αφού μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παναθηναϊκού να μην κατέβει να αγωνιστεί στον αγώνα με την Κύμη, υποβιβάστηκε... χωρίς να το καταλάβει.

Οι παράγοντες του Λαυρίου μιλούν για μεγάλη αδικία και δεν έχουν καθόλου άδικο, σκοπεύουν δε να κάνουν ό,τι μπορούν για να την αποκαταστήσουν και να συνεχίσουν να παίζουν στη Basket League για όσο τουλάχιστον τους επιτρέπουν οι αγωνιστικές δυνατότητές τους.

Όπως ανακοίνωσε μέσω δηλώσεών του στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM ο πρόεδρος Γιάννης Ψαρράκης, το Λαύριο σκοπεύει να ζητήσει κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ να υπάρξει αναδιάρθρωση της Basket League την επόμενη σεζόν. Δηλαδή, να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα φέτος, να ανέβουν κανονικά δύο από την Α2 και του χρόνου το πρωτάθλημα να γίνει με 16 ομάδες και να υποβιβαστούν τέσσερις, ώστε να επανέλθει ο αριθμό των 14 από τη σεζόν 2020-21.

"Θα ζητήσουμε να γίναι αναδιάρθρωση της λίγκας με το σκεπτικό ότι έχει αλλοιωθεί το πρωτάθλημα. Θα ζητήσουμε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα φέτος. Θέλουμε να παίξουμε το χρόνου με περισσότερες ομάδες και να υποβιβαστούν τέσσερις στο επόμενο πρωτάθλημα.

Θεωρούμε ότι είναι κάτι δίκαιο. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί δεν θα υπάρξει ανταπόκριση σε αυτό το αίτημα, από τη στιγμή που όλοι συμφωνούν ότι υπάρχει αλλοίωση πρωταθλήματος", δήλωσε ο Γιάννης Ψαρράκης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ