28.9 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανίκητοι πολεμιστές! (vid)

Οι Σπερς ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν. Χωρίς τον Κάουι Λέοναρντ, ο οποίος αναρρώνει από το διάστρεμμα που υπέστη στο πρώτο παιχνίδι, και χωρίς τον Τόνι Πάρκερ ήταν αδύνατο να τα βγάλουν πέρα με τους φουριόζους Ουόριορς, έστω κι αν έπαιζαν μέσα στο Σαν Αντόνιο. Η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ ήταν σαφώς πιο πλήρης και νίκησε και στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Δύσης με 120-108. Πλέον το σκορ είναι 3-0 υπέρ των Ουόριορς, οι οποίοι βρίσκονται μια ανάσα από τον τελικό των πλέι οφ του ΝΒΑ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ουόριορς ήταν ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος σκόραρε 33 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ. Ο Κλέι Τόμπσον ήταν για πρώτη φορά στη σειρά καλός πετυχαίνοντας 17 πόντους, ενώ ο Στεφ Κάρι με τους 21 πόντους που πέτυχε, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Ουόριορς στα πλέι οφ. Έφτασε τους 1795 πόντους και ξεπέρασε τον Ρικ Μπάρι (1776 πόντοι).

Για τους Σπερς, που πάλεψαν στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, αλλά δεν άντεξαν στο τέταρτο, ο Μανού Τζινόμπιλι σκόραρε 21 πόντους και ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ πρόσθεσε άλλους 18.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ