18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Αμύντας με σκέψεις…πλέι οφς, με προτεραιότητα την παραμονή Ζαβού

Τρώγοντας λένε έρχεται η όρεξη, και έτσι στον Αμύντα μετά την δεύτερη τους σεζόν στην Α2, θέλουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα παραπάνω, έχοντας ως στόχο τα πλέι οφς τις ερχόμενης σεζόν.

Ο Αλέξανδρος Ζαβός και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ότι αν είχαν μερικές λύσεις ακόμη στο ρόστερ, θα κατάφερναν και την φετινή σεζόν να φτάσουν στον στόχο τους, απέχοντας ουσιαστικά δυο νίκες από τον τελικό τους στόχο, και παίζοντας τον ως και την τελευταία αγωνιστική. Έτσι, βασικός στόχος για τους «πορτοκαλί» είναι η παραμονή του coach Ζαβού, το οποίο θα πρέπει να θεωρείται ως η βασικότερη κατάληξη.

Από εκεί και πέρα, από το υπάρχων ρόστερ αναμένεται να παραμείνει ο βασικός κορμός, ενώ δεν αναμένεται να συνεχίσουν οι Μανσαραϊ, Πίνης και Βογιατζής.

Στις προσθήκες, αρκετό χρόνο αναμένεται να πάρει στους ψηλούς ο Λιούνης, ενώ στόχος είναι να αποκτηθούν δυο παίκτες πρώτης γραμμής στις θέσεις «τρία» και «τέσσερα». Έτσι και αλλιώς στον Υμηττό έχουν μάθει να δουλεύουν μεθοδικά, ενώ όπως κάθε χρονιά θα αρχίσουν άμεσα τις προπονήσεις, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ