32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Αμφίβολος ο Θίοντορ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να προετοιμαστεί τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη ώστε να σφραγίσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Basketball Champions League, όμως κινδυνεύει να παίξει σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι ουσιαστικά χωρίς πόιντ γκαρντ, όπως έκανε αρκετές φορές στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Κι αυτό διότι δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο Τζόρνταν Θίοντορ θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Ο Αμερικανός τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του Σαββάτου με τον Χολαργό και η διάγνωση αναφέρει κάκωση της ποδοκνημικής βαριάς μορφής. Αυτός ο τραυματισμός δεν του επέτρεψε να προπονηθεί την Καθαρή Δευτέρα, ως εκ τούτου, με δεδομένο ότι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ γίνεται την Τετάρτη, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης τον υποβάλλει σε εντατική θεραπεία για να προλάβει, αλλά οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες. 

Τραυματίας παραμένει και ο Βασίλης Ξανθόπουλος, που σίγουρα δεν θα παίξει την Τετάρτη, οπότε γίνεται εμφανές το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Λούκα Μπάνκι στη θέση του πλέι μέικερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ