23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Αμιέλ: “Δεν πρέπει να… κοιμηθούμε”!

Γελούσαν και τα μουστάκια, που δεν έχει, του Όρεν Αμιέλ για τη μεγάλη νίκη της Νίμπουρκ, αλλά δεν ήθελε να το δείξει. Διότι ξέρει καλά πως υπάρχει και η ρεβάνς στην Τσεχία κι εκεί όλα μπορεί να γίνουν. Προσπάθησε λοιπόν να κρατήσει χαμηλά τους τόνους:

"Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν καλή δουλειά στην άμυνα στο πρώτο μέρος. Είναι το πρώτο ημίχρονο αυτής της σειράς και δεν πρέπει να κοιμηθούμε. Πρέπει να κρατήσουμε συγκεντρωμένα τα παιδιά όλη την εβδομάδα για να τα καταφέρουμε.

Η φιλοσοφία είναι να σκοράρεις περισσότερους πόντους απο τον αντίπαλο και να δεχθείς λιγότερους. Η ΑΕΚ είναι καλή επιθετικά ομάδα, γι' αυτό λέω ότι η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Καμιά φορά δεν ξέρεις τι να περιμένεις, αλλά εμείς προσπαθούμε να παίξουμε στο στιλ μας, ανεξάρτητα απο τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας. Δεν είναι μυστικό, το ξέρει ο αντίπαλος προπονητης, αλλά το κάνουμε καλά. Όλα ξεκινούν από την άμυνα, πάντως, και σήμερα παίξαμε καλή άμυνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο", δήλωσε ο προπονητής της Νίμπουρκ, ο οποίος ενημέρωσε πως ο Κοσοβάρος Μπερίσα, που απουσίασε απο το σημερινό παιχνίδι λόγω τραυματισμού, δεν θα αγωνιστεί ούτε στον επαναληπτικό της Τσεχίας.

Όσο για το... πολυβόλο, Κέντρικ Ρέι, με μεγάλη δόση μετριοφροσύνης υποστήριξε ότι "κάθε βράδυ βγαίνει κι ένα παιδί να σκοράρει. Άποψε έτυχε να είμαι εγώ. Έγινε πάντως μάχη, όπως μας έλεγε όλη την εβδομάδα ο προπονητής μας ότι θα είναι το παιχνίδι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ