25.3 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλλα κλάση η Φενέρ από το Μιλάνο

Η Φενερμπαχτσέ παρέμεινε μόνο πρώτη στην κατάταξη της Ευρωλίγκας με την εντός έδρας νίκη 92-85 με αντίπαλο το Μιλάνο, που πάλεψε για ένα ημίχρονο (40-40), αλλά στη συνέχεια υποτάχθηκε φυσιολογικά στην ανωτερότητα των Τούρκων. Βέσελι και Λοβέρν έκαναν την διαφορά αφού οι αντίπαλοι ψηλοί δεν μπόρεσαν να τους κοιτάξουν στα μάτια, καθοριστικός στο διάστημα που κρίθηκε το ματς ήταν ο Γκούντουριτς ενώ το Μιλάνο τα περίμενε όλα για μια ακόμα φορά από τον Τζέιμς ο οποίος δεν είχε συμπαραστάτες.

ΚΡΥΟ ΑΙΜΑ: Ο Μάρκο Γκούντουριτς έκανε μια ηγετική εμφάνιση για την Φενέρ και ήταν η σίγουρη λύση σε κάθε δυσκολία της ομάδας του. Ο Σέρβος σκόραρε 20 πόντους με εντυπωσιακά στατιστικά και πέτυχε καθοριστικά καλάθια όταν το Μιλάνο έκανε την ύστατη προσπάθεια αντεπίθεσης.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Μιλάνο σχεδίασε να κλέψει το ματς... από μακριά, όμως, με τα 10/31 τρίποντα δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι άλλο, όταν στην άλλη μεριά δεν κατάφερε να κόψει και την δημιουργία της Φενέρ που μοίρασε 20 ασίστ.

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ