21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλλαγή δεδομένων για Όλινικ, δεν πάει Κίνα

Ο Κέλι Όλινικ τραυματίστηκε στο πρώτο φιλικό του Καναδά στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 και παρότι ο τραυματισμός του δεν κρίθηκε σοβαρός δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στα ασιατικά παρκέ (31/08-15/09) για το μεγάλο φετινό «ραντεβού».

Ο 28άχρονος φόργουορντ/σέντερ των Μαϊάμι Χιτ χτύπησε στο δεξί γόνατο και αποχώρησε από το φιλικό με τη Νιγηρία στο «Mattamy Athletic Centre», με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του να είναι καθησυχαστικές. Σχεδόν μία εβδομάδα μετά, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν, αφού πρώτα εξετάστηκε και από τους ανθρώπους της ομάδας του. Όπως αποκάλυψε το ESPN ο παίκτης δεν θα μεταβεί τελικά στην Κίνα, παρά θα επιστρέψει στη Φλόρινα για αποθεραπεία, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας των Μαϊάμι Χιτ για το νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Ο Κέλι Όλινικ ήρθε να προσθέσει το όνομά του στο μακρύ κατάλογο των Καναδών που δεν θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, μετά τους επίσης τραυματίες Αρ Τζέι Μπάρετ και Τζαμάλ Μάρεϊ και τον Κρις Μπουσέρ που απέσυρε τη συμμετοχή του για προσωπικούς λόγους, όπως επίσης και τους Άντριου Ουίγκινς, Τριστάν Τόμπσον, Ντουάιτ Πάουελ, Σάι Τζίλτζιους-Αλεξάντερ, Ντίλον Μπρουκς, Τρέι Λάιλς, Μπράντον Κλαρκ, Νίκεϊλ Αλεξάντερ-Ουόκερ, Μφιόντου Καμπενγκέλε και Νικ Στάουσκας που είχαν εξ αρχής ξεκαθαρίσει πως δεν ενδιαφέρονται να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Έτσι, οι παίκτες που εξακολουθεί να έχει στη διάθεσή του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νικ Νερς, είναι πλέον οι εξής: Κόρι Τζόζεφ (Σακραμέντο Κινγκς), Κέβιν Πάνγκος (Μπαρτσελόνα), Φιλ Σκραμπ (Εστουδιάντες), Μπρέιντι Χέσλιπ (Ιστανμπούλ ΒΒ), Κάζα Κιν (Μιτελντόιτσερ), Άντριου Νέμπχαρντ (Φλόριντα), Άαρον Μπεστ (Λούντβιγκσμπουργκ), Ντουέιν Νότις (Ράπτορς 905), Μέλβιν Έτζαμ (Μάλαγα), Τόμας Σκραμπ (Στρασμπούρ), Κάιλ Ουίλτζερ (Τουρκ Τέλεκομ), Οσέι Μπρισέτ (Τορόντο Ράπτοτς), Κεμ Μπιρτς (Ορλάντο Μάτζικ) και Όουεν Κλάσεν (Αντβέρπ). Θυμίζουμε πως ο Καναδάς έχει κληρωθεί στον Η’ Όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Ντογκουάν, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Λιθουανία, την Αυστραλία και τη Σενεγάλη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ