22.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Αλλάζει το All Star Game

Δεν πρόκειται να δούμε ξανά την Ανατολή να μάχεται με τη Δύση στο All Star Game του ΝΒΑ, όπως αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή.

Το παιχνίδι-γιορτή του «μαγικού κόσμου» αλλάζει, με το 67ο All Star Game που θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου στο «Staples Center» του Λος Άντζελες να είναι το πρώτο υπό τη νέα μορφή του. Συγκεκριμένα, από τη λίγκα αποφάσισαν να καταργηθεί ο χωρισμός των ομάδων σε Ανατολή και Δύση, μετά το μειωμένο ενδιαφέρον των φιλάθλων τα τελευταία χρόνια. Πλέον, οι δύο παίκτες με τις περισσότερες ψήφους θα αναδεικνύονται αρχηγοί και θα επιλέγουν εκείνοι τους συμπαίκτες τους, που θα απαρτίζουν τις ομάδες τους, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός περιορισμός αναφορικά με την περιφέρεια στην οποία αγωνίζονται.

Οι είκοσι δύο παίκτες, που θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν οι δύο αρχηγοί, θα είναι εκείνοι που θα έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους μέσα από την καθιερωμένη διαδικασία ψηφοφορίας, η οποία δεν αλλάζει. Υπενθυμίζουμε πως για την επιλογή των δέκα παικτών τα αποτελέσματα καθορίζονται από τον κόσμο (50%), τους εκπροσώπους του Τύπου (25%) και τους ίδιους τους παίκτες (25%), ενώ οι υπόλοιποι δεκατέσσερις θα επιλέγονται από τους προπονητές. Επίσης, το All Star Game θα έχει πλέον και φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς οι δύο ομάδες που θα συγκροτηθούν θα επιλέξουν από έναν οργανισμό, για την οικονομική ενίσχυσή του, με τα χρήματα να μοιράζονται ανάλογα στο νικητή και τον ηττημένο.

https://twitter.com/TheSteinLine/status/915291069947969536



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ