23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλαλούμ φημών κάνει άνω-κάτω τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια!

Το τέλος της φετινής Ευρωλίγκας δεν σήμανε και το τέλος της σεζόν, όμως τα σενάρια για την προσεχή αγωνιστική περίοδο έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν με... ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Άλλωστε κακά τα ψέμματα -σχεδόν- σε όλους αρέσουν οι φήμες, καθώς άλλοι ονειρεύονται την ενίσχυση της ομάδας τους, άλλοι την αποδυνάμωση των αντιπάλων κι άλλοι απλά αγαπούν να διαβάζουν για μεταγραφές ή μετακινήσεις προπονητών που ίσως συμβούν.

Το μόνο δεδομένο τη χρονική στιγμή είναι ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της Νταρουσάφακα. Η Dogus, βασικός χορηγός του κλαμπ, θα βάζει τα χρήματά της στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε και η «Ντάρου» θα αποδυναμωθεί και θα επιστρέψει ξανά στην... αφάνεια.

Όσον αφορά τον προορισμό του έμπειρου τεχνικού, σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα, μπορεί να είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπαρτσελόνα ή η Μακάμπι. Η «ομάδα του Στρατού» έχει στον πάγκο της τον Δημήτρη Ιτούδη και μοιάζει δύσκολο να μείνει κενός ο πάγκος. Στους Καταλανούς είναι πολύ πιθανό να υπάρξει λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά τα ονόματα που έχουν ακουστεί και γραφτεί είναι πάρα πολλά. Τέλος η «ομάδα του Λαού» διανύει μία καταστροφική σεζόν στην οποία έχει αλλάξει ήδη τέσσερις προπονητές, αποτελεί έναν πιθανό προορισμό για τον Μπλατ. Άλλωστε οι δύο πλευρές είχαν συνεργαστεί επιτυχημένα και στο παρελθόν, με τους Ισραηλινούς να κατακτούν την Ευρωλίγκα το 2014 και τον Μπλατ να παίρνει το... διαβατήριο για το ΝΒΑ και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Στον... μύλο των τελευταίων ημερών πάντως έχει μπλεχτεί και τ' όνομα του Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Ο έμπειρος Ισπανός πόιντ γκαρντ έχει μετακομίσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, όμως ίσως επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε περίπτωση που αποφασίσει ο Μίλος Τεόντοσιτς να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ και τους Μπρούκλιν Νετς.

Τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ενισχυθεί στη θέση του πάουερ φόργουορντ και οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» επιθυμούν σαν τρελοί να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, τον Τορνίκε Σενγκέλια. Ο Γεωργιανός πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με την Μπασκόνια και οι Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ακόμα και τα δικαιώματα του Αουγκούστο Λίμα για να τον αποκτήσουν.  Ο Βραζιλιάνος παίζει ως δανεικός στη Ζαλγκίρις...

Φυσικά όλα αυτά είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζει κάποιος με σιγουριά αν έχουν βάση, αλλά το σίγουρο είναι πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και... φωτιά!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ