26.6 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ακάθεκτοι για συνέχεια στο σερί

Και η Παρασκευή (5/10) ήταν ημέρα... απόλυτη, καθώς και οι δύο επιλογές μας «πέρασαν» και μας έστειλαν στο ταμείο συνεχίζοντας το σερί που ξεκινήσαμε στη νέα σεζόν.

Το Σάββατο (6/10) οι επιλογές είναι περισσότερες απ' όλα τα πρωταθλήματα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να στοχεύσουμε σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις για να αποφύγουμε τα... στραβοπατήματα.

Στην Basket League ξεχωρίσαμε δύο αναμετρήσεις και σε αμφότερες θα ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους. Ο Προμηθέας Πάτρας μπορεί να πάρει τη νίκη στην έδρα του Κολοσσού, ενώ η ΑΕΚ θα κάμψει εύκολα ή δύσκολα την αντίσταση του Περιστερίου.

Στην Α2, η διαφορά μεταξύ του Απόλλωνα Πάτρας και του Ιωνικού είναι χαώδης και θα στηρίξουμε το «διπλό» με 31 ή περισσότερους πόντους. Το Ψυχικό θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή και ο Γηραιός είναι το φαβορί. Θα τον εμπιστευτούμε. 

Ντέρμπι στην Τουρκία, με τη Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται την Μπεσίκτας. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το χαμένο Σούπερ Καπ. Θα στηρίξουμε τον άσο με διαφορά δώδεκα ή περισσότερων πόντων.

Αγώνες Κυπέλλου στη Γερμανία. Η Λούντβιχσμπουργκ αναμένεται να προκριθεί επί της Γκέτινγκεν, ενώ και η Μπάμπεργκ θα «λυγίσει» τη Βούρτσμπουργκ.

Στην Ιταλία, η Τρέντο αναμένεται να νικήσει τη Βανόλι, ενώ για το γαλλικό πρωτάθλημα η Σαλόν και η Λε Μαν έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Μπουλαζάκ και Λε Πορτέλ αντίστοιχα.

Τέλος, θα εμπιστευτούμε τη φορμαρισμένη Ομπραντόιρο η οποία μπορεί να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα των 8,5 πόντων που έχει με αντίπαλο την Τενερίφη.

Οι επιλογές μας

Δυάδα

Κολοσσός - Προμηθέας   2    1,53

Περιστέρι - ΑΕΚ   2    1,30

Δυάδα

Απόλλων Πάτρας - Ιωνικός (-30,5)  2    1,80

Ψυχικό - Ηρακλής  2    1,25

Μονό

Φενέρμπαχτσε (-11,5) - Μπεσίκτας  1    1,80

Δυάδα

Γκέτινγκεν - Λούντβιχσμπουργκ   2    1,22

Μπάμπεργκ - Βούρτσμπουργκ   1    1,22

Μονό

Τρέντο - Βανόλι   1    1,25

Δυάδα

Σαλόν - Μπουλαζάκ   1   1,30

Λε Μαν - Λε Πορτέλ    1    1,22

Μονό

Τενερίφη - Ομπραντόιρο (+8,5)    2  1,91



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ