19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αθηναίου: «Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε» (vid)

Λίγοι θα μπορούσαν να πιστέψουν στη νίκη με το -16 και την εικόνα που έδειχνε η Εθνική μας. Αυτοί που πίστευαν σε αυτήν όμως, ήταν οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Γιάννης Αθηναίου δυσκολευόταν να συνδεθεί με το βουλγαρικό καλάθι και να δώσει στη νίκη μας τα σουτ που χρειαζόταν, μέχρι που «έγραψε» ένα από τα μεγάλα σουτ προς το τέλος της κανονικής διάρκειας.

 


Ο γκαρντ του Περιστερίου τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους και 6/9 τρίποντα για να μιλήσει μετά το τέλος του αγώνα, για την πίστη που έδειξε η ομάδα στη νίκη ακόμη και όταν αυτή έδειχνε να απομακρύνεται: «Ήρθαμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι με μεγάλη πίεση μετά την ήττα από τη Λετονία. Όλα τα παιδιά είχαν πίεση και αυτό μας κόστισε στο ξεκίνημα. Πάντως δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε πως μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Ξέραμε πως θα χρειαστούμε κάποια μεγάλα σουτ. Αυτή τη φορά τα έβαλα εγώ και είμαι χαρούμενος».

 

Ο Αθηναίου κατέληξε λέγοντας: «Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Το περασμένο καλοκαίρι είχα έναν σοβαρό τραυματισμό».

 


Δείτε τα «μεγάλα» σουτ του Γιάννη Αθηναίου που έβγαλαν την Εθνική μας από το αδιέξοδο...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ