26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΕΚ για κορυφή, Προμηθέας για θαυμασμό (pic)

Η ΑΕΚ και ο Προμηθέας συνεχίζουν να πραγματοποιούν μια εξαιρετική σεζόν στο BCL, με τα θετικά αποτελέσματα του πρωταθλήματος να τους φέρνουν κοντά στην κορυφή της διοργάνωσης.

Με την... αύρα του Βινς Χάντερ, όπως αναφέρει το Basketball Champions League, η «Βασίλισσα» υπερασπίζεται το «στέμμα» της ιδανικά. Παρά τις πολλές απουσίες, δείχνει το δρόμο στο δικό της όμιλο για την πρόκριση και την καταξίωση, έχοντας τον Αμερικανό ως πρωτοστάτη. Η νέα επικράτηση με αντίπαλο τη Λιετκαμπέλις και το «διπλό» στην Χαλκίδα, κόντρα στην Κύμη, φέρνουν την ΑΕΚ πολύ κοντά στην κορυφή των Power Rankings της διοργάνωσης με ρεκόρ 10-4, ή 8-2 στους τελευταίους δέκα αγώνες, αλλά προς το παρόν... Τενερίφη και Χάποελ δεν ξεκολλούν.

Ο Προμηθέας, επίσης, συνεχίζει την ωραία του ιστορία. Η μεγαλύτερη πρόκληση του Μάκη Γιατρά και των παικτών του έρχεται αυτή την Τετάρτη (21/11) με αντίπαλο την Μπολόνια και αυτή αφορά το να... δείξουν τα δόντια τους και να επιχειρήσουν να «σπάσουν» το αήττητο των Ιταλών, που έχουν φτάσει στην 4η θέση των Power Rankings και μοιάζουν ικανοί για τη δική τους «αναγέννηση». Οι Αχαιοί, από τη δική τους πλευρά, είναι στην 6η θέση με ρεκόρ 10-4 και ζουν το όνειρό τους.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, η 13η θέση παραμένει, μετά και την νέα επικράτηση κόντρα στην Φριμπούρ και θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση στην πρώτη δεκάδα, αν δεν έχανε στον πόντο από τον Ήφαιστο Λήμνου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», πάντως, συνεχίζει την ανοδική πορεία στο BCL και μπορεί να ανταμειφθεί στο μέλλον.

Δείτε τα Power Rankings...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ